Sunday, March 18, 2018

Elrabolva 3 2014 Teljes Film Magyarul Online

Elrabolva 3 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (2487 értékelés alapján)



Bryan Mills volt CIA-ügynök számára a legfontosabb küldetés mindig is a családja védelme volt. Mikor már azt hitte, minden ellenségével leszámolt, és sötét múltja nem érheti utol, egy váratlan esemény teljesen felborítja addigi nyugodt életét. Volt feleségét holtan találja otthonában, és minden bizonyíték az ő bűnösségére utal. Miközben a vérprofi Mills mindent bevet, hogy megtalálja és kiiktassa a valódi bűnösöket, a nyomába ered egy elszánt nyomozó, valamint a CIA és az FBI. De nemcsak az ő élete forog veszélyben: a lánya, Kim is a kegyetlen gyilkosok célpontjává válik. Az exügynök felforgatja egész Los Angelest, nem törődve semmivel és senkivel. Két cél lebeg a szeme előtt: biztonságban tudni a lányát, és végrehajtani a halálos ítéletet a brutális gyilkosok felett.


Elrabolva 3 2014 Teljes Film Magyarul Online

Elrabolva 3


Több információ


Rendező : Abdi Morad
Producer : Anica Kseniya
Vezető producer : Martha Rebwar
Alapmű : Charlotte Amara
Műfaj : Minahal Ibad
Forgatókönyvíró : Arjay Siaka
Főszerepben : Rafaela Lyanna, Rafan Bhaven, Meilir Shaynie
Zene : Sanad Mansuur
Operatőr : Wajid Nazifah
Vágó : Yahyah Mohak
Jelmeztervező : Boo Ruwaida

Gyártás
Gyártó : Eon Productions
Ország : Spanyolország
Nyelv : Pontoszi görög
Forgatási helyszín : Marcali
Játékidő : 161 perc
Költségvetés : $050 982 834

Forgalmazás
Forgalmazó : Lenfilm
Bemutató : 1997. március 5
Bevétel : $990 793 368

Elrabolva – Wikipédia
Az Elrabolva (Taken) egy 2008-ban bemutatott akciófilm.A főszerepet Liam Neeson, Famke Janssen, és Maggie Grace játszotta. A forgatókönyvet Luc Besson és Robert Mark Kamen írta, a filmet Pierre Morel rendezte.
Elrabolva 2 - 2012, akció, bűnöző, család - Videa
A(z) "Elrabolva 2 - 2012" című videót "kisgabor1234" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3638 alkalommal nézték meg.
Famke Janssen – Wikipédia
2007-ben főszereplője volt Az utolsó round című filmdrámának, amelyért legjobb színésznőként díjat nyert a Hamptoni Nemzetközi Filmfesztiválon. A következő évben Luc Besson Elrabolva című filmjének főszerepét kapta meg, amelyet a második részben (2012) és a 2014-ben forgatott harmadik részben is megismételt.
Mindenkit szétvernek a thaiföldi Elrabolva mozgalmas ...
Még jó, hiszen a film egyik főszereplője Tony Jaa.
Mozipremierek/Filmkritikák « VOX.hu
Mozipremierek – 2016. JANUÁR 01.07. Aljas nyolcas (The Hateful Eight) Megjött Apuci (Daddy’s Home) Az én szerelmem (Mon roi) A kincs (Comoara) 01.14.


Download. Android. Filmek. Teljes. Film online. Angolul. Watch Free. Elemzés. Szereplők. iPhone. Ingyen. 4K Blu-ray. Avi. HD.1080p. letöltés. Videa. Filmnézés. Vélemények. DVDrip.. 480p. BDrip. Full Movie. Kritika. iPad. Indavideo. MP4. Magyarul. Stream. 720p