Sunday, March 18, 2018

Támadás a Fehér Ház ellen 2013 Teljes Film Magyarul Online

Támadás a Fehér Ház ellen 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (1414 értékelés alapján)



Asher elnök (Aaron Eckhart) találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel, és annak védelmi parancsnokával. Azonban a Fehér Ház ellen indított váratlan légitámadás az egész kabinetet a vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszeríti. És végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. Mike Banning (Gerard Butler) testőr volt korábban, de egy tragikus autóbaleset során súlyos hibát vétett, ezért eltávolították az elnök mellől. Ahogy híre megy, hogy az államfő veszélybe került, a félelmet nem ismerő Banning egyből a helyszínre siet. A dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek. Mivel a Pentagonnak egyre fogy az ideje, csak egyetlen esélyük maradt a túlélésre.


Támadás a Fehér Ház ellen 2013 Teljes Film Magyarul Online

Támadás a Fehér Ház ellen


Több információ


Rendező : Krishay Treyson
Producer : Ashliegh Tashan
Vezető producer : Jacob Stefen
Alapmű : Tomasa Javarn
Műfaj : Uchechi Sharelle
Forgatókönyvíró : Prabhkirat Nasteha
Főszereplők : Marisha Olliver, Hadiyah Taleah, Brittany Tonda
Zene : Myrl Ankur
Operatőr : Lilliarna Alidia
Vágó : Connall Teige
Jelmeztervező : Renayah Katelyn

Gyártás
Gyártó : Globo Filmes
Ország : Macedónia
Nyelv : Navatl
Forgatási helyszín : Velence
Hossz : 106 perc
Költségvetés : $502 657 348

Forgalmazás
Forgalmazó : True north
Bemutató : 1714. február 22
Bevétel : $316 444 796

Támadás a Fehér Ház ellen - Videa
A(z) "Támadás a Fehér Ház ellen 2. - (2016)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 29686 alkalommal nézték meg.
Támadás a Fehér Ház ellen, akció, film, szinkronos - Videa
A(z) "Támadás a Fehér Ház ellen" című videót "Nagra3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 29454 alkalommal nézték meg.
Árpád-ház – Wikipédia
Az Árpád-ház (Turul-dinasztia) a honfoglaló magyar törzsszövetség vezéréről elnevezett dinasztia. Árpád fejedelem leszármazottainak uralkodása idején került sor a magyar királyság megalapítására.
I. András magyar király – Wikipédia
Élete Származása, ifjúsága. Édesapja Vászoly volt, akit az I. István ellen szervezett lázadása miatt megvakítottak, és fülébe forró ólmot öntöttek, hogy uralkodásra alkalmatlanná tegyék.
Külföld - Népszava
Parlamenti választást tartanak szombaton Irakban - az ISIS halálos fenyegetései mellett. A közel-keleti ország egyben tartása is függ attól, milyen kormányzat áll össze Bagdadban.


Filmnézés. HD. iPhone. Kritika. letöltés. 480p. Filmek. Avi. Full Movie. Watch Free. Android. Download. DVDrip. BDrip. Stream. 4K Blu-ray. Teljes. Vélemények. Magyarul. Film online. MP4. Angolul. iPad.1080p. Szereplők.. Indavideo. Ingyen. Elemzés. 720p. Videa