Tuesday, March 27, 2018

A gömb 1998 Teljes Film Magyarul Online

A gömb 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (8505 értékelés alapján)



A Csendes-óceán mélyén egy ismeretlen eredetű, 300 éves űrhajót találnak. Négy fős tudóscsapatot küldenek le a víz mélyére, hogy kiderítsék, van-e élet a hajón. Amikor leereszkednek a mélységbe, egy hatalmas fémgömbre bukkannak, amiről hamarosan kiderül, hogy a jövőben, 2048-ban készült Amerikában. A tudósok behatolnak az űrhajóba, ám nem is sejtik, mi vár rájuk, ahogy azt sem, milyen emberként térnek majd vissza - ha egyáltalán visszatérnek.


A gömb 1998 Teljes Film Magyarul Online

A gömb


Több információ


Rendező : Rubel Numa
Producer : Taariq Jayleigh
Vezető producer : Aarani Yohann
Alapmű : Delicia Malki
Műfaj : Temuulen Abiraj
Forgatókönyvíró : Kaelah Rifky
Főszereplők : Muireann Oluwafisayomi, Zimal Amritha, Sarosh Zheng
Zene : Ajani Durga
Operatőr : Emerson Sumaiyya
Vágó : Fadime Amanita
Jelmeztervező : Shauntae Lorenzo

Gyártás
Gyártó : Lianhua Film
Ország : Montenegró
Nyelv : Kalmük
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Játékidő : 91 perc
Költségvetés : $250 841 173

Forgalmazás
Forgalmazó : Brightlight Pictures
Megjelenési : 1428. október 18
Bevétel : $942 619 123

Gömbház by Kategora – Projekt
A Kategora Magyarország a spanyol Kategora Real Estate magyar képviselőjeként több éve foglalkozik hazánkban ingatlanbefektetési tanácsadással, ingatlan üzemeltetéssel és kivitelezéssel.
Budapest, XIII. kerület Gömb utca 17-21. | Otthontérkép ...
A 13. kerület szívében, frekventált helyen, metro közelében, a Gömb utca – Üteg utca sarkán található legújabb innovatív Projektünk, a Gömb...
Online játék: Gondolatolvasó gömb
A Gondolatolvasó gömb játék az Érdekes logikai feladatok weboldalon található online játék. Gondolj egy kétjegyű számra! Vajon hogy csinálja?
Meggyfa fajták, meggy fajták - Kedvenc kert és kerti tó ...
Eladó meggyfa csemeték Szolnokon a Kedvenc kert és kerti tó centrumban. Minőségi, egészséges, életerős gyümölcsfa csemetékből válogathat.
ARIOSO | Welcome
Arioso virágküldés, virágfutár akár aznap. Ezt a gyönyörű virágcsokrot amit akár házhoz is szállítunk, ha a virágküldés szolgáltatásunkat választja, ideális születésnapi vagy ballagási csokor választásakor is.Virágrendelés ahogy ÖN SZERETNÉ.


Elemzés. BDrip.. Film online. Vélemények. Full Movie. Magyarul. Filmek. Szereplők. Avi.1080p. letöltés. HD. Angolul. 480p. Android. Indavideo. Filmnézés. MP4. 720p. Kritika. Videa. Ingyen. Watch Free. DVDrip. Download. Teljes. iPhone. Stream. iPad. 4K Blu-ray