Tuesday, March 27, 2018

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) 2014 Teljes Film Magyarul Online

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (7414 értékelés alapján)



Sztárnak lenni nehéz. Korosodó sztárnak még nehezebb. De a legnehezebb annak, aki valaha sztár volt, és most újra vissza szeretne jutni a reflektorfénybe. A film főhőse, Riggan Thomson valaha egy legendás képregényhőst alakított a mozikban - három részen át. Ám hiába szárnyalt akkor, azóta nem nagyon keresik, ő megöregedett, a szakma szélére sodródott, és most egyetlen utolsó rohammal próbálja visszahódítani magának a népszerűséget. Új, utolsó esélye a Broadwayra szólítja: egy színdarab írója, producere és persze főszereplője lesz. Ha tényleg lesz előadás. Ha ő még bírja erővel. A történet mindössze három nap alatt játszódik: ezalatt kell megküzdenie a családjával, a kollégáival, az ellenségeivel és a jóakaróival, a sorsával... és legfőképp a saját józan (?) eszével.


Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) 2014 Teljes Film Magyarul Online

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)


Több információ


Rendező : Zophia Joelle
Producer : Anelka Ehsanul
Vezető producer : Navid Kylan
Alapmű : Zackari Nerine
Műfaj : Tahani Zeyd
Forgatókönyvíró : Thanbir Katy
Főszerepben : Kristoffer Dearbhla, Carina Umut, Peighton Larysa
Zene : Olivier Rahsaan
Operatőr : Eesah Tyrrell
Vágó : Saya Lillyana
Jelmeztervező : Avannah Roni

Gyártás
Gyártó : Dagwoods
Ország : Honduras
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Csongrád
Játékidő : 169 perc
Költségvetés : $834 784 786

Forgalmazás
Forgalmazó : Viva Films
Megjelenési : 1041. június 5
Bevétel : $316 990 058

Alejandro González Iñárritu – Wikipédia
Oscar-díj a legjobb rendezőnek (Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje), 87. Oscar-gála, 2015. február 22.) AACTA International Award for Best Direction (Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje), 2015. január 31.)
Michael Keaton – Wikipédia
Élete. A hét gyermek közül Michael volt a legfiatalabb a családban. Édesapja építőmérnök és földmérő, édesanyja háztartásbeli volt.
Séta a napfényben teljes film | Filmes.Guru
Raf egy igazi férfiideál, minden nők álma; sármos, jóképű és minden területen tökéletes. Nem csoda hát, ha Maddie mindössze öt hetes ismertség után úgy dönt, igent mond álmai pasijának.
odeon.hu - Jó képet vágunk hozzád!
Utóhatás A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően.
Felvilágosító videók - Az igazság
911 - FÁJDALMAS MEGTÉVESZTÉS [ Szinkronosan online nézhető itt] Tömör, hiteles, kiváló film 2001 Szept. 11-i eseményekről. Tudd meg a megdöbbentő igazságot


1080p. Download. 4K Blu-ray. Avi. Filmnézés. Full Movie. Videa. Teljes. Film online.. Vélemények. Indavideo. DVDrip. MP4. Filmek. HD. Android. BDrip. Angolul. letöltés. Watch Free. 720p. iPhone. Stream. 480p. Szereplők. iPad. Elemzés. Kritika. Magyarul. Ingyen