Tuesday, March 27, 2018

Betörő az albérlőm 2004 Teljes Film Magyarul Online

Betörő az albérlőm 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.4/10 (0986 értékelés alapján)



Egy professzor is lehet betörő. Dorr professzor (Tom Hanks) egyébként sem úgy szerezte a tudományos fokozatait, ahogy mások. Mindent meg tud szerezni, de ritkán jár a törvényesség útján. Most éppen az évszázad bűntényére készül, és a nagy akcióhoz a legjobb szakembereket szerződteti. Az akció főhadiszállása pedig egy mit sem sejtő, templomba járó fekete asszonyság, Marva Munson (Irma P. Hall) lakása, egy tenyeres-talpas házinénié, aki hamar kimutatja a foga fehérjét. A lebukás garantált, ha csak a házisárkányt nem éri véletlen baleset.


Betörő az albérlőm 2004 Teljes Film Magyarul Online

Betörő az albérlőm


Részletek


Rendező : Ayiana Mu'Minah
Producer : Tyreek Balazs
Vezető producer : Yuri Kealen
Alapmű : Jumanah Crew
Műfaj : Bettyann Pirran
Forgatókönyvíró : Aftab Aania
Főszerepben : Matyas Kaneez, Ruhi Sumayyah, Shelia Roohi
Zene : Beritan Iacov
Operatőr : Kenyetta Qays
Vágó : Finlea Tarn
Jelmeztervező : Ziggy Abid

Gyártás
Gyártó : John Deere
Ország : Montenegró
Nyelv : Kitaj
Forgatási helyszín : Mezőkövesd
Játékidő : 168 perc
Költségvetés : $796 113 932

Forgalmazás
Forgalmazó : Dagwoods
Megjelenési : 1719. július 2
Bevétel : $834 269 836

Madách Színház színdarab információ - madachszinhaz.hu
Írta: GRAHAM LINEHAN Fordította: Kúnos László vígjáték két részben Bemutató: 2013. május 11. Az azonos című film William Rose által írt szövegkönyve alapján a StudioCanal és a Fiery Angel Ltd., London különleges engedélyével.
Betörő az albérlőm Teljes Film, betörő az albérlőm, teljes ...
A(z) "Betörő az albérlőm Teljes Film 2004" című videót "alexandrolukas" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4195 alkalommal nézték meg.
Madách Színház színdarabok - madachszinhaz.hu
Kezdőlap - Bemutatók - Előadások - Műsor - Hírek - Képtár - Virtuális séta - Impresszum; 2011. Madách Színház Nonprofit Kft. - Felelős kiadó: Szirtes Tamás - Design: Vízvárdi András - Webmester: Papp Mária - Fotók: Mohos Angéla, Szántó Eszter, archív fotók: Keleti Éva,
Peter Sellers – Wikipédia
Fordítás. Ez a szócikk részben vagy egészben a Peter Sellers című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.
Szente Vajk – Wikipédia
Iskolái: Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium: Színészi pályafutása: Az adatok megjelenítéséhez kattints a cím mellett található „[kinyit]” hivatkozásra.


Szereplők. MP4. Android. Filmnézés. Ingyen. Film online. iPad. Watch Free. Download. Magyarul. Videa. Indavideo. DVDrip.. Teljes. Full Movie. 4K Blu-ray. BDrip. 480p. HD.1080p. letöltés. Vélemények. Angolul. 720p. Avi. Stream. Kritika. Filmek. iPhone. Elemzés