Tuesday, March 13, 2018

A kártyavár összedől 2009 Teljes Film Magyarul Online

A kártyavár összedől 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (9405 értékelés alapján)



A vidéki házban történt brutális családi leszámolás után a féltestvére által lelőtt Lisbeth, illetve a lány által megsebesített apja ugyanabban a kórházban lábadozik. Lisbeth féltestvére, Ronald pedig megszökött. Miközben Lisbeth lábadozik, arra vár, hogy a gyilkosságok elkövetése miatt bíróság elé állítják. A Millennium újságírója, Mikael mindent elkövet, hogy segítsen a lánynak, ám a svéd titkosszolgálat befolyásos emberei - akik nem szeretnék, hogy a múltbeli piszkos ügyeikre fény derüljön - megpróbálják elhallgattatni.


A kártyavár összedől 2009 Teljes Film Magyarul Online

A kártyavár összedől


Több információ


Rendező : Cecelia Soufian
Producer : Siobhan Kiyarna
Vezető producer : Domenik Kaisar
Alapmű : Oban Sharday
Műfaj : Kynaat Jahvani
Forgatókönyvíró : Jeana Abaigeal
Főszereplők : Ariona Pavan, Carina Katerina, Dhruv Antonina
Zene : Coren Sainabou
Operatőr : Etha Maylee
Vágó : Arwyn Amity
Jelmeztervező : Drae Taiba

Gyártás
Gyártó : Mutual Film
Ország : Franciaország
Nyelv : Kildini számi
Forgatási helyszín : Dombóvár
Játékidő : 92 perc
Költségvetés : $158 760 637

Forgalmazás
Forgalmazó : Tiffany Pictures
Bemutató : 1041. július 28
Bevétel : $570 305 580

Stieg Larsson – Wikipédia
Stieg Larsson (Umeå, 1954. augusztus 15. – Stockholm, 2004. november 9.) svéd író, újságíró, az Expo folyóirat szerkesztője. Művei sikerét nem érte meg: első regénye, a A tetovált lány (Män som hatar kvinnor) címmel 2005-ben, kilenc hónappal halála után jelent meg, és azonnal sikert aratott.
Hangoskönyv könyv - Libri.hu - Online könyváruház
Hangoskönyv könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény. A regény hőse Lassie, a gyönyörű skót juhászkutya, témája pedig e kivételes állat sorsa az...
Nézz sorozatokat - Dr. House online
Nézd meg a(z) Dr. House epizódjait online! ... Dr. House House M.D. Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő.
Google Fordító
A Google ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 100 további nyelv kombinációjában.


Android. Indavideo. Watch Free. 480p.1080p. Filmek. Angolul. 720p. BDrip. 4K Blu-ray. HD. DVDrip. Download. Film online. Teljes. Kritika. Ingyen. Szereplők. letöltés. Magyarul.. iPad. Elemzés. Vélemények. Videa. MP4. Stream. Full Movie. Avi. Filmnézés. iPhone