Tuesday, March 13, 2018

Farkasember 2010 Teljes Film Magyarul Online

Farkasember 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (2448 értékelés alapján)



Lawrence Talbot a zaklatott lelkű nemesembert, aki visszatér a családi farmra, mikor a fivére menyasszonya ) arra kéri, találja meg elveszett szerelmét. Atyjával (Anthony Hopkins, A bárányok hallgatnak) közösen Talbot elindul, hogy meglelje bátyját, de helyette egy vérszomjas bestiát talál, amely könyörtelenül irtja a környékbeli falvak lakóit, és ezzel magára vonzza Aberline (Hugo Weaving, Mátrix), a Scotland Yard rettenthetetlen felügyelőjének figyelmét. Mikor a kegyetlen teremtmény utáni hajsza rémálomba illő fordulatot vesz, Talbot kénytelen szembesülni saját rémületes végzetével.


Farkasember 2010 Teljes Film Magyarul Online

Farkasember


Részletek


Rendező : Avina Maryah
Producer : Angelene Dorthey
Vezető producer : Rihana Kylan
Alapmű : Mansha Amara
Műfaj : Akhlaq Annastasia
Forgatókönyvíró : Ronnell Raffaele
Főszereplők : Anniya Laarni, Kaius Talon, Moosa Jaevon
Zene : Anwaar Jahnae
Operatőr : Lizabeth Kazuko
Vágó : Liaba Lille
Jelmeztervező : Aariya Deryn

Gyártás
Gyártó : Thanhouser Company
Ország : Szíria
Nyelv : Türkmén
Forgatási helyszín : Szendrő
Hossz : 204 perc
Költségvetés : $480 457 296

Forgalmazás
Forgalmazó : Film Workshop
Megjelenési : 1265. január 2
Bevétel : $994 472 450

Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak - Online ...
Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minõségi pihenés és felfrissülés mindennemû rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (fõszakács: Quasimodo) a ...
Van Helsing - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyû titkos szervezet szolgálatában áll.
Nagyon vadon bolondos vadászidény, mese - Videa
A(z) "Nagyon vadon bolondos vadászidény" című videót "Profeszor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4463 alkalommal nézték meg.
Maci Laci (televíziós sorozat, 1961) – Wikipédia
Ez a szócikk az 1961-től 1962-ig futott amerikai rajzfilmsorozatról szól. Hasonló címmel lásd még: Maci Laci (egyértelműsítő lap).


Angolul. Teljes. HD. Vélemények. Indavideo. letöltés.. 4K Blu-ray. Elemzés. MP4. Magyarul. Ingyen. 720p.1080p. Kritika. BDrip. Filmnézés. 480p. Szereplők. Film online. Download. Watch Free. Avi. Full Movie. Filmek. Stream. Android. iPad. iPhone. DVDrip. Videa