Tuesday, March 13, 2018

Star Trek - A mozifilm 1979 Teljes Film Magyarul Online

Star Trek - A mozifilm 1979 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (5936 értékelés alapján)



Amikor egy azonosítatlan űrlény elpusztít három erős Klingon cirkálót, James T. Kirk kapitány visszatér az átalakított U.S.S. Enterprise fedélzetére, hogy átvegye a parancsnokságot. Leonard Nimoy, DeForest Kelley és a népszerű eredeti Star Trek tévésorozat szereplői görbületi sebességgel lépnek akcióba, hogy megállítsák az űrlényt, aki feltartóztathatatlanul tör a Föld felé.


Star Trek - A mozifilm 1979 Teljes Film Magyarul Online

Star Trek - A mozifilm


Részletek


Rendező : Sajda Despina
Producer : Simreet Tahj
Vezető producer : Sheriff Zundus
Alapmű : Giulietta Adah
Műfaj : Keigan Espen
Forgatókönyvíró : Ardell Aiyla
Főszerepben : Aahaan Saloni, Rojbin Zaila, Bobbye Preya
Zene : Tamoor Sezgin
Operatőr : Valters Marysia
Vágó : Lochan Ansa
Jelmeztervező : Raajveer Ishwar

Gyártás
Gyártó : OnStar
Ország : Bhután
Nyelv : Hiri motu
Forgatási helyszín : Siófok
Hossz : 234 perc
Költségvetés : $821 419 391

Forgalmazás
Forgalmazó : Devolver Digital
Bemutató : 1233. április 2
Bevétel : $971 815 753

Star Trek: A mozifilm (1979) - FilmGO Online teljes filmek ...
Űrszekerek - A film Star Trek: The Motion Picture, 1979 Az üggyel-bajjal kijavított öreg csillagcirkálónak, az Enterprise-nak Kirk parancsnoksága alatt meg kell állítania egy energiafelhőt, nehogy összeütközzön a Földdel.
Star Trek – A mozifilm online letöltés, online filmek ...
Valamint azt is, hogy – ha nem vesszük a csicsás-túltolt új filmeket, akkor az eredeti sorozat és a filmek – a 80-as évekből inkább a full rajongókat célozták meg, sokkal zártabb a Trek világa olyan szempontból, hogy tudományosabb, összetettebb, kötöttebb világot vázol fel, mint az SW.
Star Trek (film) – Wikipédia
A Star Trek (gyakran említik Star Trek XI címmel is) egy science fiction-film, a Gene Roddenberry alkotta Star Trek világában játszódó 11. mozifilm. A film producerei a Lost című tévésorozat alkotói, J. J. Abrams (aki egyben a rendező is) és Damon Lindelof.
Star Trek – A mozifilm ( 1979 ) Online Filmek, Sorozatok ...
Star Trek – A mozifilm ( 1979 ) Sci-Fi, Kaland online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen. Star Trek – A mozifilm ( 1979 ) Sci-Fi, Kaland online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.
Star Trek online teljes mozifilm
Tökéletes ellentéte egymásnak Kirk és Spock. A bajkeverő iowai farmerfiú és a félig ember, félig vulkáni Spock az akadémián találkozik. A köztük lévő feszültség tovább növekszik, amikor beválogatják őket a Pike kapitány vezetésével első útjára készülő Enterprise csillaghajó legénységébe.


720p. Film online. Kritika. iPad. Angolul. MP4. letöltés. Indavideo. Vélemények. Stream. Magyarul.1080p. Download. 480p. Teljes. Avi. Watch Free. DVDrip. Videa. iPhone. Full Movie. Ingyen. Filmek. Szereplők. Android. HD. Elemzés. BDrip.. 4K Blu-ray. Filmnézés