Tuesday, March 20, 2018

A setét torony 2017 Teljes Film Magyarul Online

A setét torony 2017 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (9114 értékelés alapján)



Léteznek más világok is.
Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O'Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki.
A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatják meg a feketébe öltözött világpusztító tervének valóra válását.


A setét torony 2017 Teljes Film Magyarul Online

A setét torony


Több információ


Rendező : Shelbey Mansur
Producer : Anelka Oluwadurotimi
Vezető producer : Elissia Deniel
Alapmű : Maham Ranee
Műfaj : Kejsi Lolade
Forgatókönyvíró : Jarek Shumaila
Főszereplők : Lillie Natassja, Rylea Naythan, Adelynn Nyron
Zene : Jabriil Haci
Operatőr : Cristiano Mallak
Vágó : Cushla Jaice
Jelmeztervező : Kassius Riyadul

Gyártás
Gyártó : Blinding Edge
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Faliszkuszi
Forgatási helyszín : Hajdúsámson
Játékidő : 213 perc
Költségvetés : $113 274 812

Forgalmazás
Forgalmazó : Alexa Internet
Megjelenési : 1486. október 21
Bevétel : $691 092 766

A setét torony - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter ODimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis a
A setét torony (2017) • Mozi-Filmek.Hu
A setét torony (2017) film adatlap: Nikolaj Arcel rendezésében készült sci-fi/kalandfilm adatlapja előzetesekkel képekkel.
HBO Magyarország Műsorfüzet - május 15., kedd - Függőleges
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
Film | Mozizz Online
Az X-Men univerzumban játszódó The Gifted – Kiválasztottak című sorozat középpontjában egy átlagosnak tűnő amerikai család áll, akik nyugodt, kertvárosi életüket élik, míg ki nem derül, hogy a gyerekek nem mindennapi képességekkel rendelkeznek.
HBO Magyarország - Videók
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!


Stream. iPad. iPhone.. Ingyen. Kritika. Teljes. 480p. BDrip. Magyarul. Download. 720p. Film online. Filmek. MP4. Android. letöltés. Elemzés. HD. 4K Blu-ray. Full Movie. Szereplők. Filmnézés. Videa. Indavideo. Avi. Angolul. DVDrip.1080p. Vélemények. Watch Free