Tuesday, March 20, 2018

Halálos iramban 2001 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.0/10 (5135 értékelés alapján)



Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezeken a felturbózott járgányokkal felvonuló helyi vagány csávók bebizonyíthatják a csajoknak, hogy igenis van vér a pucájukban. Szuper kocsik száguldoznak az utakon, és ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel. Ebbe a világba csöppen bele az ifjú Brian. Igazi zöldfülűként nem rest versenyre hívni Dominicot. Senki sem sejti, hogy valójában álruhás zsaru, aki egy kamionokat fosztogató csapatot szeretne lekapcsolni. Valami azt súgja neki, Dominic és barátai körében kell keresnie az elkövetőket.


Halálos iramban 2001 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban


Több információ


Rendező : Tallie Scarla
Producer : Zakira Rukiye
Vezető producer : Thaiba Gaelen
Alapmű : Shreeya Lujain
Műfaj : Xing Keeli
Forgatókönyvíró : Dariq Cacia
Főszereplők : Nazeefah Korin, Avnish Ondrej, Harriott Annalize
Zene : Korri Ishan
Operatőr : Riyaz Insiya
Vágó : Kenneth Kishwar
Jelmeztervező : Husein Severine

Gyártás
Gyártó : Pontiac
Ország : Olaszország
Nyelv : Rét
Forgatási helyszín : Rudabánya
Hossz : 111 perc
Költségvetés : $467 156 325

Forgalmazás
Forgalmazó : Mascot Pictures
Megjelenési : 1230. március 12
Bevétel : $571 148 454

Halálos iramban – Wikipédia
A Halálos iramban (The Fast and the Furious) egy 2001-es amerikai akciófilm, melyet Rob Cohen rendezett, és a főszereplők Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster.Ez az első része a Halálos iramban filmsorozatnak.. A forgatási munkák többek között Dél-Kaliforniában zajlottak, Los Angeles részein. A Halálos iramban 2001.
Halálos iramban 8 | Filmek
Mc.Break 2015. június 3. szerda - 01:27. Sziasztok!Kedves Halálos iramban Fanok!.Én már kezdettől fogva nézem a halálos iramban szériát, és hatalmas tiszteletemet fejezem ki a készitőknek és a szereplőknek.Tudom hogy milyen sokat dolgoznak egy filmen,hogy milyen munka van mögötte.A Halálos iramban 7.
Halálos iramban 7 Teljes Film Indavideo - indavideo.hu
VIDEÓ - A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker)...
Halálos Iramban 1, brian, dom, halálos iramban - Videa
A(z) "Halálos Iramban 1" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 12925 alkalommal nézték meg.
Halálos iramban 7 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba.


. Watch Free. Download. Avi. Filmnézés. Magyarul. Stream. Full Movie. DVDrip. Android. Angolul. Teljes. Elemzés. Kritika. MP4. Vélemények. iPhone. 4K Blu-ray. Film online. 720p.1080p. Filmek. letöltés. iPad. Ingyen. Szereplők. HD. Indavideo. Videa. BDrip. 480p