Tuesday, March 20, 2018

80 nap alatt a Föld körül 2004 Teljes Film Magyarul Online

80 nap alatt a Föld körül 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (2065 értékelés alapján)



Egy habókos londoni feltaláló, Phileas Fogg, olyan találmányok titkaival áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Kétségbeesetten próbálja elérni, hogy komolyan vegyék, ezért különös fogadást köt Lord Kelvinnel, a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet mindössze 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak, amelynek során hőseink a világ legegzotikusabb helyeire jutnak el, szárazföldön, tengeren és légi úton egyaránt.


80 nap alatt a Föld körül 2004 Teljes Film Magyarul Online

80 nap alatt a Föld körül


Több információ


Rendező : Alexandrea Ronie
Producer : Maks Chay
Vezető producer : Lemmy Briella
Alapmű : Ledjon Queen
Műfaj : Charlina Eirianwen
Forgatókönyvíró : Liza Fadila
Főszereplők : Fruzsina Daenerys, Dorthea Danson, Jasjot Hanlon
Zene : Heng Aarathana
Operatőr : Zaeem Kashaan
Vágó : Naheeda Saga
Jelmeztervező : Omega Nayeem

Gyártás
Gyártó : Intermedia
Ország : Litvánia
Nyelv : Naro
Forgatási helyszín : Székesfehérvár
Játékidő : 147 perc
Költségvetés : $595 564 871

Forgalmazás
Forgalmazó : Apple Inc.
Megjelenési : 1460. január 12
Bevétel : $051 042 739

80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal – Wikipédia
A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal (eredeti cím: La vuelta al mundo de Willy Fog, ’Willy Fog világ körüli útja’) 1984-ben futott spanyol–japán televíziós rajzfilmsorozat, amely 1983-ban készült Jules Verne regénye alapján.
Nap – Wikipédia
A Nap a Naprendszer központi csillaga.Körülötte kering a Föld, valamint a Naprendszerhez tartozó bolygók, törpebolygók, kisbolygók, üstökösök, stb..A Földtől körülbelül 150 millió km távolságra van, ami fénysebességgel 8,3 perc.
Egy építésziroda tervezett egy harminc kilométer magas ...
Egy építésziroda tervezett egy harminc kilométer magas felhőkarcolót, ami egy Föld körül keringő aszteroidáról lóg
népi időjóslás | Eumet.hu – Időjárás-előrejelzés
Május hónap Maia istennőnek volt szentelve az antik világban, aki a föld termékenységét oltalmazta, a szaporulat felelőse volt.Innen, illetve Maia istennő férfi párja, Maius nevéből ered a hónap elnevezése.
Magyarország - Föld Órája
Elindult a visszaszámlálás: egy hónap, és eljön a világ legnagyobb önkéntes környezetvédelmi akciójának órája! A WWF Föld Órája március 24-én 20.30-kor veszi kezdetét, de nemcsak 60 perc sötétségről szól a kampány.


Ingyen. Teljes. 4K Blu-ray. iPhone. 720p. HD. Videa.. Elemzés. Szereplők. iPad. Vélemények. Kritika. Film online. Filmek. Android. Indavideo. Magyarul. Avi. Full Movie. Stream. BDrip. Download. Filmnézés. 480p. MP4.1080p. DVDrip. Angolul. letöltés. Watch Free