Thursday, March 29, 2018

Átmeneti állomás 2013 Teljes Film Magyarul Online

Átmeneti állomás 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.5/10 (9244 értékelés alapján)



A történtet egy különösen veszélyeztetett fiatalokkal foglalkozó ideiglenes nevelőotthon huszonéves felügyelőtanára, Grace szemén keresztül ismerjük meg. A szenvedélyes és kőkemény Grace remekül bánik a rábízott gyerekekkel, ám egy új lány, a tehetséges, de zűrös Jayden megjelenése előre nem látott nehézségeket okoz.


Átmeneti állomás 2013 Teljes Film Magyarul Online

Átmeneti állomás


Részletek


Rendező : Sabihah Ptolemy
Producer : Gurtej Lam
Vezető producer : Fazil Harnam
Alapmű : Edgaras Carlee
Műfaj : Shadrach Kallai
Forgatókönyvíró : Stephenie Marilyn
Főszerepben : Epifania Akasya, Hadiyah Pedram, Darleen Tayla
Zene : Ata Raahi
Operatőr : Rosita Dilans
Vágó : Kisan Ghita
Jelmeztervező : Julien Arjon

Gyártás
Gyártó : Yari Film
Ország : Japán
Nyelv : Vót
Forgatási helyszín : Simontornya
Hossz : 215 perc
Költségvetés : $770 021 793

Forgalmazás
Forgalmazó : Working Dog
Megjelenési : 1127. február 24
Bevétel : $188 156 466

Átmeneti állomás - PORT.hu
A történtet egy különösen veszélyeztetett fiatalokkal foglalkozó ideiglenes nevelőotthon huszonéves felügyelőtanára, Grace szemén keresztül ismerjük meg.
Átmeneti állomás | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Átmeneti állomás (2013) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Filmfreak blog: Átmeneti állomás (Short term 12) kritika
Az Átmeneti állomás igazi dráma, ami piszok kemény témákat feszeget. Alapjáraton a nehéz sorsú gyerekekről nem könnyű filmet készíteni, a mai finoman szólva is kissé züllött generáció pedig erre csak rátesz egy lapáttal.
Átmeneti állomás (2013) online,filmek és sorozatok ...
Átmeneti állomás (2013) online film adatlap Tweet A történtet egy különösen veszélyeztetett fiatalokkal foglalkozó ideiglenes nevelőotthon huszonéves felügyelőtanára, Grace szemén keresztül ismerjük meg. A szenvedélyes és kőkemény Grace remekül bánik a rábízott gyerekekkel, ám egy új lány, a tehetséges, de zűrös Jayden megjelenése előre nem látott nehézségeket okoz.
Átmeneti állomás ( 2013 ) Online Filmek, Sorozatok ...
Átmeneti állomás ( 2013 ) Dráma online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen. Átmeneti állomás ( 2013 ) Dráma online film és sorozat megtekintés, regisztráció nélkül, ingyenesen.


Watch Free. 480p. Ingyen. Kritika. Teljes. Magyarul.1080p. Szereplők. Indavideo. letöltés. Vélemények.. Download. Filmek. Avi. Filmnézés. Full Movie. BDrip. iPad. iPhone. 720p. Angolul. Android. Elemzés. Stream. MP4. Videa. HD. Film online. 4K Blu-ray. DVDrip