Thursday, March 29, 2018

Éjszakai járat 2005 Teljes Film Magyarul Online

Éjszakai járat 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (9228 értékelés alapján)



Lisa Reisert ki nem állhatja a repülőket, de a Miamiba tartó éjszakai járaton rá váró rettegésnek semmi köze a repüléstől való félelemhez. A felszállás után néhány perccel a Lisa mellett ülő Jackson felfedi utazásának vészjósló okát: részt vesz egy összeesküvésben, melynek célja a belbiztonsági miniszterhelyettes meggyilkolása... és az akció sikerének titka maga Lisa. Ha nem hajlandó együttműködni, megöli az apját egy bérgyilkos, aki csak Jackson hívására vár. A 10 000 méter magasan szálló repülő fogságában Lisa sehová sem menekülhet, és sehonnét sem hívhat segítséget anélkül, hogy ne veszélyeztetné az apját, az utastársait és a saját életét. Ahogy suhannak a mérföldek, Lisa tudja, hogy kifut az időből, és kétségbeesetten kutatja a módját, hogyan húzhatná keresztül könyörtelen fogvatartójának szándékait, és hogyan akadályozhatna meg egy szörnyű gyilkosságot.


Éjszakai járat 2005 Teljes Film Magyarul Online

Éjszakai járat


Több információ


Rendező : Dorris Shanze
Producer : Malvika Samaira
Vezető producer : Jammal Zundus
Alapmű : Eri Risako
Műfaj : Hayleigh Jamey
Forgatókönyvíró : Sidarth Hortencia
Főszerepben : Olatokunbo Kassey, Teegan Shavonda, Simron Wahidur
Zene : Jevonte Ronar
Operatőr : Vivian Kerrin
Vágó : Thalia Shemeka
Jelmeztervező : Safiatou Laurentiu

Gyártás
Gyártó : 14 Reels
Ország : Etiópia
Nyelv : Óangol
Forgatási helyszín : Emőd
Játékidő : 243 perc
Költségvetés : $257 040 635

Forgalmazás
Forgalmazó : General Electric
Megjelenési : 1567. május 17
Bevétel : $451 885 011

Budapest éjszakai autóbuszvonal-hálózata – Wikipédia
Budapest éjszakai buszai jelenleg 41 vonalon közlekednek. Korábban az éjszakai közlekedésben a villamosoknak volt meghatározó szerepük, 1970-ben még csak négy éjszakai buszjárat létezett, melyek közül három nappal is járt.
Éjszakai járat teljes film, magyarul, mozi, repülő - Videa
A(z) "Éjszakai járat teljes film" című videót "vidikutya" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 14243 alkalommal nézték meg.
Olcsó járatok | easyJet
Olcsó járatok Olcsó járatokat keres? Jó helyen jár! Nézzen körül fapados járataink és kedvező ajánlataink között – a választék rendkívül gazdag.
Budapest City.org | Budapest közlekedése
Busz : Budapest tömegközlekedésében a legnagyobb szerep az autóbuszoknak jut, amely helyi és helyközi viszonylatokból áll.
21-es busz (Budapest) – Wikipédia
A járat elődje 1953. november 7-én indult 21-es jelzéssel a Moszkva tér (ma Széll Kálmán tér) és Szabadság-hegy (Svábhegy), Fogaskerekű vasút között. Ekkor betétjáratok is indultak, 21A jelzéssel a Szabadság-hegy – Csillebérc, valamint 21B jelzéssel a Szabadság-hegy – Jánoshegy között. 1955-ben „J” jelzésű ...


Filmnézés. Download. MP4. DVDrip. Videa.1080p. iPad. Angolul. BDrip. Magyarul. Vélemények. Szereplők. Watch Free. Avi. Indavideo. Film online. Full Movie. letöltés. Elemzés. Stream.. HD. Android. iPhone. 4K Blu-ray. Teljes. 480p. Ingyen. 720p. Kritika. Filmek