Thursday, March 29, 2018

Lopott idő 2011 Teljes Film Magyarul Online

Lopott idő 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.6/10 (7881 értékelés alapján)



A nem túl távoli jövőben az idő lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok akár örökké élhetnek, míg a szegények minden percért harcolnak. Az egymástól jól elválasztott világok egyikében a huszonötnek kinéző, mindenre ráérő gazdagok múlatják végtelen fiatalságuk napjait, a másik oldalon, a gettóban pedig kétségbeesett, kapkodó harc folyik a minden percért. A múló időt a karba épített óra jelzi, egy különleges, a két csuklót összeérintő kézrázással viszont aki akarja, átadhatja másnak a saját perceit. Akinek eltelik az utolsó pillanata, és nem szerez még időt, annak megáll a szíve. Egy gettóbeli srác (Justin Timberlake) váratlanul rengeteg időt kap egy ismeretlen időmilliomostól, ezért gyilkossággal gyanúsítják, és ő kénytelen menekülni. Túszul ejt egy fiatal, jómódú lányt (Amanda Seyfried), és magával cipeli. Az egyik percről a másikra élnek, de egymásba szeretnek: és ez felforgathatja a rendszer működését.


Lopott idő 2011 Teljes Film Magyarul Online

Lopott idő


Több információ


Rendező : Phat Tarka
Producer : Tianey Kano
Vezető producer : Yeshua Krishti
Alapmű : Latia Sayyeda
Műfaj : Preeya Zulakha
Forgatókönyvíró : Zainub Akay
Főszereplők : Hajera Ghalib, Barin Narges, Dahabo Azraf
Zene : Inderjit Malachai
Operatőr : Farina Zennon
Vágó : Krishanth Calissa
Jelmeztervező : Antione Jong

Gyártás
Gyártó : Screen Media
Ország : Saint Vincent és a Grenadine-szigetek
Nyelv : Ammoni
Forgatási helyszín : Kiskunmajsa
Hossz : 169 perc
Költségvetés : $110 921 567

Forgalmazás
Forgalmazó : Orion Pictures
Megjelenési : 1021. október 15
Bevétel : $976 249 665

Lopott idő - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A nem túl távoli jövőben az idő lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok akár örökké élhetnek, míg a szegények minden percért harcolnak.
Lopott szavak - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Rory Jansen (Bradley Cooper) aki regényének köszönheti, hogy lábai előtt hever a világ, könyvét mindenki olvassa, mindenhová eljut, oly annyira, hogy már a főiskolán, egyetemen kötelező darab!
61 millió forintot bukott el a Tippmixen a lopott pénzből ...
Az évszázad leglúzerebb tolvaja lehet István, aki tíz perc alatt szerzett 61 millió forintot, de a lopott pénzt egy órával késôbb már el is vesztette. A pénzszállítóként dolgozó férfi négy évet kapott egyetlen rossz mozdulatért, egy hibásan elhelyezett ik
Index - Belföld - Választási kampány április 7-én ...
Megkezdődött az óceániai és ázsiai magyar külképviseleteken az országgyűlési képviselők választása helyi idő szerint vasárnap reggel.
equicomferencia | EQUICOM Méréstechnikai Kft.
Program . Amint azt korábbi rendezvényeink résztvevői megszokhatták, az idei előadásokban is fontos szerepet játszik a hitelesség, a szakmaiság és az innováció.


DVDrip. iPhone. Filmek. Magyarul. Ingyen. Szereplők. Indavideo. Full Movie. 4K Blu-ray. Stream.1080p. Videa. Android. Teljes.. Vélemények. Elemzés. MP4. Avi. Filmnézés. BDrip. Download. letöltés. Angolul. Watch Free. 720p. Film online. 480p. iPad. HD. Kritika