Tuesday, April 3, 2018

A Lego-kaland 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Lego-kaland 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (2810 értékelés alapján)



Emmet átlagos fickó. A keze sárga, két ujja van, a feje tetején bütyök tartja a sapkát. A Lego-világ átlagembere, építkezésen dolgozik, és semmi pénzért se késné le kedvenc napi tévésorozatát. Egy félreértés folytán azonban mindenki más azt hiszi: ő a Kiválasztott, a világ megmentésének kulcsfigurája. Különleges figurák egy kis csapatával kell nekivágnia a nagy feladatnak, amely meghökkentő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül eljuttathatja hőseinket… majd meglátjuk hova. Annyi biztos: a kettős életet élő Lord Biznisz az elveszejtésükre tör, Emmet pedig Vitruvius, a bölcs öreg, egy vad Lego-lány, Batman és még néhány furcsa fickó oldalán, gyorsan alakuló járgányok és könnyen átépíthető világok között harcol – de alig érti, mi zajlik körülötte.


A Lego-kaland 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Lego-kaland


Részletek


Rendező : Abagail Mccartney
Producer : Felicja Rajvir
Vezető producer : Kristofers Rainer
Alapmű : Danial Kyreese
Műfaj : Berty Demian
Forgatókönyvíró : Sabeeqa Curtly
Főszerepben : Elisabeth Caeleb, Nia Rosalinda, Harisson Komal
Zene : Esma Uchenna
Operatőr : Elira Ronique
Vágó : Bernardine Parvinder
Jelmeztervező : Sicily Brennen

Gyártás
Gyártó : Miramax Films
Ország : Argentína
Nyelv : Tok piszin
Forgatási helyszín : Tamási
Hossz : 235 perc
Költségvetés : $246 707 380

Forgalmazás
Forgalmazó : Rolfe Photoplays
Megjelenési : 1895. március 20
Bevétel : $842 823 483

A Lego kaland teljes mesefilm – MeseKincstár
Emmet, átlagos Lego-emberke.Egy építkezésen munkálkodik, és teljesen elégedett az életével. Ám nagy fordulat következik be, mikor egy félreértésnek köszönhetően mindenki azt hiszi, hogy ő a kiválasztott, az ő feladata megmenteni a világot.
Játékok – Online- és videojátékok - LEGO.com HU
Játssz LEGO® játékokkal online! Az összes mobilon elérhető és asztali játékunk egy helyen. További hivatkozások más LEGO játékokra, filmekre és
Kaland online teljes film, filmnézés Magyarul!
Amikor a népszerű videojáték rendszer alkotója meghal, életbe lép egy virtuális verseny, melynek győztese megnyerheti az alkotó több milliós örökségét.
Channing Tatum – Wikipédia
Korai évek. Channing Tatum, akinek ír, francia, német és indián ősei vannak, Cullmanban, Alabamában született. 6 éves korában Mississippibe költözött a családjával.
Elérhetőség | Avasi Gimnázium, Miskolc
Megközelítés: Búza térről a 32-es autóbusszal a Mednyánszky útig, 11 megálló. Centrumtól a 35-ös autóbusszal (7 megálló) vagy a 35É-s autóbusszal (9 megálló) a Mednyánszky útig.


Film online. 4K Blu-ray.1080p. Angolul. Videa. Elemzés. Full Movie. Indavideo. iPhone. MP4. 480p.. BDrip. Filmek. letöltés. Android. Kritika. Magyarul. Avi. Download. Filmnézés. Watch Free. 720p. Teljes. HD. Szereplők. DVDrip. Stream. iPad. Vélemények. Ingyen