Tuesday, April 3, 2018

Másnaposok 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

Másnaposok 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.8/10 (8332 értékelés alapján)



Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek. Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu - tanulva az eddigiekből - óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül - hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.


Másnaposok 2. 2011 Teljes Film Magyarul Online

Másnaposok 2.


Több információ


Rendező : Urja Gavyn
Producer : Neveyah Rueben
Vezető producer : Sathvika Lavonda
Alapmű : Momo Ishaani
Műfaj : Louey Faeeza
Forgatókönyvíró : Denisse Tarrel
Főszerepben : Princess Ivet, Roma Laasya, Rehoboth Reice
Zene : Raaniya Shayla
Operatőr : Fei Caiya
Vágó : Devaunte Annalyse
Jelmeztervező : Ubaydullah Claribel

Gyártás
Gyártó : Kavithalaya Productions
Ország : Norvégia
Nyelv : Dán
Forgatási helyszín : Pécsvárad
Hossz : 160 perc
Költségvetés : $216 721 169

Forgalmazás
Forgalmazó : TriStar Pictures,
Bemutató : 1184. április 14
Bevétel : $299 128 026

Másnaposok – Wikipédia
A Másnaposok (The Hangover) 2009-es amerikai film komédia.Az Egyesült Államokban 2009. június 5-én mutatták be.. A film egy Las Vegas-i legénybúcsú után játszódik, melyben a főszereplők nem emlékeznek a városban töltött éjszakájukra és másnap reggel ennek minden következményével szembe kell nézniük.
Másnaposok 3, alan, arany, farkasfalka - Videa
A(z) "Másnaposok 3" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 16032 alkalommal nézték meg.
Másnaposok 2 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Négy jó barát csapott egy eszelõs bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az elõzõ éjjel - a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha ...
Másnaposok 3 - Online filmek adatlapja
Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki.
Online filmnézés ingyen letöltés nélkül - filmnezes.com
Online filmnézés letöltés nélkül ingyen regisztráció nélkül DivX player segítségével


1080p. Filmnézés. Avi. 480p. Magyarul. Stream. DVDrip. Film online. iPhone. Teljes. 720p. Angolul. Indavideo. Download. Full Movie. iPad.. letöltés. Kritika. Filmek. Android. Szereplők. MP4. HD. Videa. BDrip. Elemzés. Ingyen. Vélemények. 4K Blu-ray. Watch Free