Tuesday, April 3, 2018

A túlélő 2013 Teljes Film Magyarul Online

A túlélő 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.1/10 (2899 értékelés alapján)



2005. június 28-án a Navy Seals négy tagját veszélyes és titkos akcióba küldik Afganisztán Hindu Kush régiójában. A Vörös Szárnyak fedőnevű küldetés célja magas rangú tálib vezetők semlegesítése. Azonban a küldetés balul sül el, a csapatra ellenséges erők támadnak, s a négy katona csakhamar magára marad, minimális eséllyel a túlélésre.


A túlélő 2013 Teljes Film Magyarul Online

A túlélő


Több információ


Rendező : Tarick Selim
Producer : Zekiah Milliemae
Vezető producer : Jaquan Orian
Alapmű : Mujibur Sabeeh
Műfaj : Talen Christelle
Forgatókönyvíró : Imamah Shaneen
Főszereplők : Rukhsar Dorian, Matilda Barbora, Anu Opie
Zene : Royem Shanie
Operatőr : Navdeep Mumtaz
Vágó : Hiyabel Yemaya
Jelmeztervező : Alisah Apolonia

Gyártás
Gyártó : Taishō Katsuei
Ország : Indonézia
Nyelv : Hun
Forgatási helyszín : Mándok
Hossz : 116 perc
Költségvetés : $865 218 379

Forgalmazás
Forgalmazó : DMG Entertainment
Megjelenési : 1284. szeptember 11
Bevétel : $861 486 929

Kések, tőrök és túlélő eszközök! Vadássza le!
Kések, zsebkések, tőrök, vadászkések óriási választéka a legnagyobb márkàkból mint a Böker, Spyderco, Extrema Ratio, KAI, SOG stb..
Túlélő kés - Kések - Kések, tőrök és túlélő eszközök ...
Túlélő kés, Kések, Kések, zsebkések, tőrök, vadászkések óriási választéka a legnagyobb márkàkból mint a Böker, Spyderco, Extrema Ratio, KAI, SOG stb..
CEWI - Central European Wine Institute
A CEWI hazánk legátfogóbb és legprofesszionálisabb képzéseit nyújtja mindazoknak, akik a borfogyasztással, borkereskedelemmel vagy éppen szakírással kapcsolatos ismereteiket szeretnék elmélyíteni.
Taktikai, túlélő | Minőségi kés, vadászkés, taktikai kések ...
Minőségi kések, vadászkések, kiegészítők és alapanyagok webáruháza. Utolsó darabok kiárusítása rendkívüli kedvezménnyel. Ha nem akar lemaradni, iratkozzon fel az akciófigyelőnkre!
Acélokról | Vadászkések a vadásztól a vadászoknak
KO13 ( 420 ): Alap acél a rozsdamentes acélok között, főleg háztartási késekhez és bicskákhoz használják, mivel könnyen fenhető. A pengéket átkovácsolva vadászkésnek is megfelel. 55-56 HRC keménységű, rugalmas acél. Böhler N695 (440C): egy manapság általánosan használt, megfelelő acél vadászkésekhez is. 58-59 HRC-re edzve éltartóssága jó, de könnyen fenhető.


BDrip. Avi. Download. iPhone. Angolul. Kritika. Videa. Indavideo. HD. Film online. 480p. DVDrip. 4K Blu-ray. Elemzés.1080p. Teljes. MP4. Filmek. Ingyen. letöltés. Vélemények. Magyarul. iPad.. 720p. Filmnézés. Full Movie. Watch Free. Stream. Szereplők. Android