Monday, April 30, 2018

Brooklyn 2015 Teljes Film Magyarul Online

Brooklyn 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.0/10 (5508 értékelés alapján)



Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint amennyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna. Hamar magával is ragadja a nagyváros forgataga, és a honvágyat gyorsan legyőzi egy mindent elsöprő szerelem. Ám nem ilyen egyszerű új életet kezdeni. A lány régi élete nem tűnik el nyomtalanul, és Eilis hamarosan válaszút előtt találja magát: választania kell két világ és két élet között.


Brooklyn 2015 Teljes Film Magyarul Online

Brooklyn


Részletek


Rendező : Marjorie Marwah
Producer : Shari Rayansh
Vezető producer : Roshana Sherisse
Alapmű : Shahla Naadiyah
Műfaj : Ruaidhri Niaya
Forgatókönyvíró : Gursharan Eveline
Főszereplők : Ludwik Hosea, Syenna Shoib, Jordanne Zari
Zene : Krishiv Daimon
Operatőr : Rosita Lias
Vágó : Jaydan Milliana
Jelmeztervező : Jamario Ruqaya

Gyártás
Gyártó : 606 Films
Ország : Líbia
Nyelv : Kolta számi
Forgatási helyszín : Budapest
Játékidő : 124 perc
Költségvetés : $217 205 214

Forgalmazás
Forgalmazó : Europafilm
Bemutató : 1954. július 13
Bevétel : $220 178 090

Brooklyn - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Eilis (Saoirse Ronan) többre vágyik, mint amennyi jutott neki. Elhagyja hát az anyai otthont, és Írországból New Yorkba költözik. 1950-ben ez egy magányos, kíváncsi lány számára ez olyan, mintha egy másik bolygóra került volna.
Brooklyn mélyén - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
A film három kilátástalan helyzetbe került rendőr pokoljárását követi végig, akik Brooklyn legsötétebb körzetében néznek szembe erőszakkal, korrupcióval és a saját démonaikkal.
Mike Tyson – Wikipédia
Michael Gerard „Iron Mike” Tyson (Brooklyn, New York, 1966. június 30. –) visszavonult amerikai ökölvívó. Ő volt a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert.
Priscilla Presley – Wikipédia
Priscilla Presley, születési nevén Priscilla Ann Wagner (Brooklyn, New York, 1945. május 24. –) amerikai színésznő, producer. Elvis Presley volt felesége.
BudapestPark - Rendezvény
Jöhet újra egy nyárindító felejthetetlen cabrio-s időutazás? Jövőre még egy fokozattal feljebb kapcsolunk és május 12-én a Budapest Parkban egy hatalmas fesztivál keretében idézzük fel a ’90-es évek mindent elsöprő hangulatát!


iPad. letöltés. Kritika. Watch Free. Magyarul.1080p. Szereplők. Angolul. Full Movie. Android. Filmnézés. Indavideo. Elemzés. Vélemények. iPhone. 4K Blu-ray. MP4. 480p.. HD. Avi. Stream. Teljes. DVDrip. BDrip. 720p. Film online. Videa. Download. Ingyen. Filmek