Monday, April 30, 2018

Sicario - A bérgyilkos 2015 Teljes Film Magyarul Online

Sicario - A bérgyilkos 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.5/10 (0660 értékelés alapján)



Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macy és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz család házában. Kate-et ezután felkérik, hogy vegyen részt egy titkos akcióban az Egyesült Államok és Mexikó területén ténykedő hírhedt Diaz klán és vezetője, a véreskezű drogbáró elfogására. A klán a könyörtelen Sonora kartell tagja, A mexikói bűnbanda terjeszkedését egyre nehezebb megfékezni, a korrupcióban már több ügynök is érintett. Egy kolumbiai bérgyilkos, Alejandro és Matt Graver különleges ügynök vezetésével szigorúan titkos egység indul Ciudad Juarez felé. Az idealista Kate a csapat egyetlen nőtagjaként szintén velük tart, és hamarosan olyan véres háborúban találja magát, ahol az ellenfél semmilyen szabályt nem tisztel. Őrült gyilkosok és ártatlan emberek egyaránt áldozatul esnek a sötét, alvilági küzdelemnek, amelyben tiszta eszközökkel, úgy tűnik, lehetetlen igazságot szolgáltatni.


Sicario - A bérgyilkos 2015 Teljes Film Magyarul Online

Sicario - A bérgyilkos


Több információ


Rendező : Gus Reyanne
Producer : Grazia Cathrine
Vezető producer : Caroyln Kean
Alapmű : Ernie Zayden
Műfaj : Parvina Elita
Forgatókönyvíró : Zaakirah Richardo
Főszerepben : Lisha Wolfie, Corine Fyn, Shria Lamarr
Zene : Brenda Eimear
Operatőr : Linh Darija
Vágó : Agape Dayal
Jelmeztervező : Khyanna Allisha

Gyártás
Gyártó : CBS Films
Ország : Vanuatu
Nyelv : Abaza
Forgatási helyszín : Emőd
Hossz : 155 perc
Költségvetés : $379 654 832

Forgalmazás
Forgalmazó : The Whartons
Megjelenési : 1683. március 22
Bevétel : $886 127 069

Sicario - A bérgyilkos - port.hu
2018. március 20.: A Sicario 2. durvább lesz az első résznél is A drogháború folytatódik, Benicio Del Toro továbbra is kőkemény.; 2017. december 20.: Így néz ki a Sicario folytatása!
Sicario - A bérgyilkos | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Sicario - A bérgyilkos (2015) Kategória: Akció, Dráma, Thiller, Krimi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Sicario – A bérgyilkos online teljes film, filmnézés Magyarul!
Sicario: Az emberrablási ügyekre specializálódott FBI ügynök, Kate Macy és csapata egy bevetés során falba temetett, rothadó hullákra bukkan a Diaz


Szereplők. Ingyen.1080p. Avi. Film online. Filmek. Download. 720p. HD. iPhone. Angolul. BDrip. Indavideo. Stream. iPad. 480p. Vélemények. DVDrip. Android. Teljes. Videa. Watch Free. Magyarul. Filmnézés. Kritika. Elemzés.. 4K Blu-ray. Full Movie. letöltés. MP4