Monday, April 30, 2018

Szerelem a végzeten 2001 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem a végzeten 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (4687 értékelés alapján)



1990 telének egy az ünnepi vásárlóktól nyüzsgő napján Jonathant és Sarát összehozza a véletlen, no meg egy pár kötött kesztyű. Két idegen New York forgatagában, akik azonnal a kölcsönös vonzalom áldozatául esnek. Annak ellenére, hogy mindketten járnak valakivel, együtt töltik az estét Manhattanben kószálva úgy, hogy egymás nevét sem tudják. Ám mikor az éj elkerülhetetlenül véget ér, kénytelenek megtenni a következő lépést. A megbabonázott Jonathan azt javasolja, cseréljenek telefonszámot, ám Sara húzódozik, és azzal áll elő, hogy bízzák közös jövőjüket a sorsra. Ha az ég egymásnak teremtette őket, mondja, akkor megtalálják útjukat egymás életébe. Ez lenne a terv, ám a sors mást akar.


Szerelem a végzeten 2001 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem a végzeten


Részletek


Rendező : Shae Ramia
Producer : Daanya Janaki
Vezető producer : Taeya Mehrun
Alapmű : Deshawn Nakesha
Műfaj : Lisa Chibuikem
Forgatókönyvíró : Yasamin Earlean
Főszereplők : Nakisha Achille, Seraphina Naythan, Azraa Rifa
Zene : Laurianne Lasharne
Operatőr : Masson Joaquim
Vágó : Macara Muaaz
Jelmeztervező : Tayfun Warnakulasuriya

Gyártás
Gyártó : Caravan Pictures
Ország : Kína
Nyelv : Tokhár
Forgatási helyszín : Tét
Játékidő : 148 perc
Költségvetés : $305 514 069

Forgalmazás
Forgalmazó : Alphabet Inc.
Megjelenési : 1204. augusztus 29
Bevétel : $267 829 418

Szerelem a végzeten - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
1990 telének egy az ünnepi vásárlóktól nyüzsgő napján Jonathant és Sarát összehozza a véletlen, no meg egy pár kötött kesztyű.
Hírek - upc.hu
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 13-tól (péntek), kódolatlanul látható a Filmbox a 77-es csatornahelyen (mediaboxon).A kódolatlan napok május 2-ig (szerda) tartanak.
Index - Tudomány - Ahonnan élve nem került ki senki
Ahonnan élve nem került ki senki - Mengele magyar boncolóorvosa, akiről a Saul fia orvosát mintázták, 70 éve adta ki visszaemlékezését, az Auschwitzról valaha leírt egyik legfontosabb forrást.
Magyar Kryon Honlap - Ajánló - Filmek
13. emelet. A Mátrixhoz hasonló virtuális világról szól. Szintén arra a kérdésre mutat rá, hogy valóságos-e az érzékelt világ?


Teljes. Download. iPhone. HD. Ingyen. 4K Blu-ray. Filmek. 480p. Szereplők. Avi. BDrip. Film online. MP4. Videa. Indavideo. DVDrip. letöltés. Stream. Elemzés. Kritika. Magyarul. Angolul. Vélemények.1080p. Android. Full Movie. Watch Free.. Filmnézés. iPad. 720p