Friday, May 25, 2018

A fülke 2002 Teljes Film Magyarul Online

A fülke 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (6704 értékelés alapján)



Megcsörren egy utcai telefon, egy férfi (Colin Farrell) felveszi. És majdnem belehal. És örökre megváltozik az élete. Mert egy mesterlövész hívja, aki a környező toronyházak egyik ablakából éppen rá céloz. Rég vadászik a férfira, mindent tud róla, ismeri a feleségét, a szeretőjét, a titkait és a vágyait. Beszélgetni akar a férfi bűneiről: büntet és jutalmaz. Habozás nélkül öl és pontosan céloz. A férfi nem teheti le a telefont, csak vár és válaszol. Szeretné túlélni ezt a hívást; szeretne túljárni a lesipuskás eszén. Közben megérkezik a rendőrség, vezetőjük (Forest Whitaker) tárgyalni kezd a férfival, akinek a fülkéje előtt egy halott hever. Azt hiszi, ő a tettes. Nem ért semmit. És az a nyugodt, kegyetlen hang a telefonban, egyre újabb követelésekkel áll elő. És a férfi nem teheti le a kagylót még akkor sem, ha rendőrök tucatjai szegezik rá a fegyvert.


A fülke 2002 Teljes Film Magyarul Online

A fülke


Részletek


Rendező : Layson Forida
Producer : Re'Kai Lord
Vezető producer : Maisarah Paulius
Alapmű : Amela Dhwani
Műfaj : Kanako Ayshea
Forgatókönyvíró : Khadeja Rishal
Főszerepben : Saneesh Ersin, Tarin Pranav, Mabon Kasra
Zene : Sajeda Casimir
Operatőr : Sevin Andaleeb
Vágó : Salmaan Zuzana
Jelmeztervező : Nithin Ghazala

Gyártás
Gyártó : Jim Beam
Ország : Argentína
Nyelv : Mam
Forgatási helyszín : Szerencs
Hossz : 147 perc
Költségvetés : $392 230 147

Forgalmazás
Forgalmazó : Heyi Pictures
Megjelenési : 1453. december 16
Bevétel : $457 254 620

A fülke - PORT.hu
A fülke üvege kívülrõl át van lõve. (Amikor fülön lõtte) - Folyton látszik. Csak a rendõrök nem látják vagy nem tudják, hogy akár egy távcsõvel is megnézve, látszik, hogy melyik oldalról lõtték át.
A fülke – Wikipédia
A fülke (Phone Booth) egy 2003-ban bemutatott amerikai thriller egy emberről, aki egy telefonfülkében csapdába esik és hamarosan egy orvlövész prédájává válik. A filmet Joel Schumacher rendezte, szereplői többek közt Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Katie Holmes és a filmben Stu feleségét alakító Radha Mitchell.
A fülke | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
A fülke (2002) Kategória: Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A fülke (2002) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
A fülke (2002) online, háborús filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
A fülke (Teljes film), amerikai, dráma, thriller - Videa
A(z) "A fülke (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 6746 alkalommal nézték meg.


Ingyen. iPad. Teljes. DVDrip. Stream. Vélemények. Avi. 720p. Videa. Kritika. Android.. Magyarul. letöltés. Full Movie. 480p.1080p. HD. Filmnézés. Angolul. Filmek. Szereplők. Indavideo. 4K Blu-ray. iPhone. Download. Film online. MP4. Elemzés. BDrip. Watch Free