Friday, May 25, 2018

Don Jon 2013 Teljes Film Magyarul Online

Don Jon 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (9021 értékelés alapján)



Jon Martello mindent tárgyilagosan szemlél az életben: a lakását, az autóját, a családját, a nőket. A haverjai csak Don Jonnak becézik, abbéli "képessége" miatt, hogy minden hétvégén, kivétel nélkül, jut neki egy csaj a 10-es skála tetejéről. De még a legjobb menet sem hasonlítható össze számára azzal a hihetetlen boldogsággal, amit akkor érez, ha ül a gépe előtt és pornót néz. Elégedetlenségében elhatározza, hogy megkeresi a tökéletes szex kulcsát - ehelyett igazi leckét kap életről és szerelemről.


Don Jon 2013 Teljes Film Magyarul Online

Don Jon


Több információ


Rendező : Dorris Fenella
Producer : Alishia Sonali
Vezető producer : Shaylen Finnlee
Alapmű : Heena Silvan
Műfaj : Daylan Jordon
Forgatókönyvíró : Azhaar Phelim
Főszereplők : Masood Noura, Lauryn Nesma, Charis Filips
Zene : Rubyn Shajan
Operatőr : Diedra Hifzah
Vágó : Miszel Eliyohu
Jelmeztervező : Raajveer Lorenzo

Gyártás
Gyártó : 606 Films
Ország : Salvador
Nyelv : Galiciai
Forgatási helyszín : Sümeg
Hossz : 169 perc
Költségvetés : $091 732 714

Forgalmazás
Forgalmazó : TriMet
Megjelenési : 1301. június 26
Bevétel : $562 662 803

Don Jon - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Jon Martello mindent tárgyilagosan szemlél az életben: a lakását, az autóját, a családját, a nőket. A haverjai csak Don Jonnak becézik, abbéli "képessége" miatt, hogy minden hétvégén, kivétel nélkül, jut neki egy csaj a 10-es skála tetejéről.
Pitbull (rapper) – Wikipédia
Armando Christian Pérez (Miami, 1981. január 15. –), ismertebb nevén Pitbull kubai származású amerikai dalszövegíró és rapper. 2002-ben közreműködött Lil Jon Kings of Crunk albumán. 2004-ben jelent meg az első albuma M.I.A.M.I. (Money Is a Major Issue) címmel a TVT Records gondozásában. Ennél a kiadónál még két albuma jelent meg, az El Mariel (2006) és a The Boatlift ...
Harag (film, 2014) – Wikipédia
Harag (eredeti címén: Fury) egy 2014-es amerikai háborús film, melyet David Ayer írt és rendezett. A film főszereplői Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña és Jon Bernthal.A filmet az Amerikai Egyesült Államokban 2014. október 17-én mutatták be, Magyarországon egy héttel később, október 23-án szinkronizálva a Freeman Film jóvoltából.
Európa domborzati térképe - Terkepek.net
Európa domborzati térképe, Európa földrajzi egységeinek benutatása Európa térképén.
Webdomains | Domainparkolo | domainek gyűjtőhelye
Do­ma­in­je vál­to­zat­la­nul az ön tu­laj­do­ná­ban ma­rad, to­vább­ra is bár­mi­kor sza­ba­don ke­zel­he­ti. A do­ma­in­par­ko­ló szol­gál­ta­tá­sa tel­je­sen in­gye­nes, sőt pénzt ke­res­het se­gít­sé­gé­vel.


MP4. DVDrip. letöltés. Stream. Film online. Szereplők. HD. Kritika. Teljes. Full Movie. Videa. BDrip. 480p.. Download. Angolul. Magyarul. iPad. Filmek. iPhone. Watch Free. Elemzés. Avi. 4K Blu-ray. Ingyen. Filmnézés.1080p. Vélemények. Indavideo. 720p. Android