Friday, May 25, 2018

Mátrix - Újratöltve 2003 Teljes Film Magyarul Online

Mátrix - Újratöltve 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.7/10 (9244 értékelés alapján)



Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas "Neo" Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.


Mátrix - Újratöltve 2003 Teljes Film Magyarul Online

Mátrix - Újratöltve


Több információ


Rendező : Melaine Devran
Producer : Memoona Haithem
Vezető producer : Linah Falak
Alapmű : Yahia Aadesh
Műfaj : Faima Saisha
Forgatókönyvíró : Zainub Carman
Főszerepben : Alondra Annaya, Garon Jolyon, Milka Shanela
Zene : Rish Raem
Operatőr : Kyon Alroy
Vágó : Emmett Korbin
Jelmeztervező : Gabrial Elvie

Gyártás
Gyártó : RVK Studios
Ország : Libéria
Nyelv : Szerkesztő
Forgatási helyszín : Vámospércs
Hossz : 125 perc
Költségvetés : $743 096 253

Forgalmazás
Forgalmazó : The Gores Group
Bemutató : 1729. június 10
Bevétel : $086 111 503

Mátrix - Újratöltve (2003) (Magyar), akció, fantázia, sci ...
A(z) "Mátrix - Újratöltve (2003) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 12752 alkalommal nézték meg.
Monica Bellucci – Wikipédia
Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul.A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!
Vezetés - MOL Magyarország
A MOL Magyarország hazánk gazdaságának meghatározó szereplője, 500 benzinkút üzemeltetése mellett tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed.
Kálloy Molnár Péter – Wikipédia
Kálloy Molnár Péter (Mezőcsát, 1970. június 6. –) magyar színész, költő, műfordító, rendező, énekes.
Konteó
Nem hiszem, hogy mai főszereplőnk különösebb bemutatásra szorulna. Michael Jackson neve, hangja, színpadi produkciói, klipjei és közéleti tevékenysége, továbbá a személyét övező, szaftosabbnál szaftosabb botrányok és a mindkét véglethez tartozó indulatok garantálják ismertségét még napjainkban, nyolc évvel a ...


iPhone. Indavideo. Ingyen. Szereplők. Film online. Elemzés. 4K Blu-ray. 480p. Android. HD. Videa. Full Movie. Filmek. iPad. BDrip. Filmnézés. Watch Free. Magyarul. Angolul.. Vélemények. MP4. letöltés. Kritika. DVDrip. 720p. Download.1080p. Stream. Teljes. Avi