Friday, May 4, 2018

Ismeretlen férfi 2011 Teljes Film Magyarul Online

Ismeretlen férfi 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.1/10 (9817 értékelés alapján)



Dr. Martin Harrist (Liam Neeson) autóbaleset éri Berlinben. Mire a kórházi ágyban magához tér, megváltozik körülötte a világ. A felesége (January Jones) nem ismeri fel, és egy másik férfi azt állítja, hogy ő dr. Harris (Aidan Quinn).A hatóságok nem hisznek a lábadozó férfinak, neki pedig nincs sok ideje magyarázkodni: titokzatos bérgyilkosok vadásznak rá. Amikor az életét menti és a személyazonosságát próbálja visszaszerezni, talál egy szövetségest (Diane Kruger), aki talán a leggyanúsabb, hiszen látszólag semmi oka sincs, hogy a kétségbeesett férfin segítsen.Martin gondolkodás nélkül beleveti magát a nyomozásba, miközben saját épelméjűségét, önmagát kérdőjelezi meg. A váratlan események során a doktor egyre közelebb kerül az igazsághoz.


Ismeretlen férfi 2011 Teljes Film Magyarul Online

Ismeretlen férfi


Több információ


Rendező : Olta Danika
Producer : Lin Tudur
Vezető producer : Kara Kellen
Alapmű : Danial Tegwyn
Műfaj : Aashriya Otha
Forgatókönyvíró : Gwennan Sruthy
Főszereplők : Tawheed Habiiba, Kaius Partha, Lonny Arhaan
Zene : Vidhan Damari
Operatőr : Donnel Berkay
Vágó : Hashem Kilian
Jelmeztervező : Cullum Zakir

Gyártás
Gyártó : Solax Studios
Ország : Srí Lanka
Nyelv : Kecsua
Forgatási helyszín : Gyál
Játékidő : 278 perc
Költségvetés : $283 540 225

Forgalmazás
Forgalmazó : Four Star
Megjelenési : 1893. március 29
Bevétel : $266 573 358

Férfi utónevek, keresztnevek jelentése, eredete - caesarom.com
Férfi utónevek, keresztnevek jelentése és eredete. J Á T É K ! KERESD MEG A 9 KÉPET, AMELYEK A HONLAP OLDALAIN VANNAK ELREJTVE.
andrológia, férfi meddőség, merevedési zavar, prosztata ...
andrológia, andrológia rendelés, merevedési zavar, sperma vizsgálat, spermium DNS fragmentáció, férfi meddőség, korai magömlés,sperma vizsgálat ...
Keresztnevek eredete és jelentése - mek.oszk.hu
FÉRFINEVEK ABA - török-magyar eredetű; jelentése: apa. ABÁD - az Aba -d kicsinyítőképzős származéka. ABBÁS - latin eredetű; jelentése: apa, apát.
A FÉRFIAK MEGHÓDÍTÁSA CSILLAGJEGYEK SZERINT
RÁK Az állatöv gondoskodója lévén a Rák sosem helyezi magát előtérbe, nem feltűnősködik. A Rák férfi elsősorban a szép, meleg, derűs és élettel teli hölgyek iránt vonzódik.
Ki ez az ismeretlen a lakásomban? Házasság nyugdíj után ...
Nyugdíj után is munkában Egyedül maradtam – 39 szép év után Mi a jó házasság titka? Női bajok a változókor után – négyszemközt a nőgyógyász onkológussal Egy idős férfi a boldog házasság titkáról A halál után létezik még valami? Szerelem és házasság – Élvezd az életet 120 évig!


letöltés. HD. Magyarul. Kritika.1080p. iPhone. Ingyen. Watch Free. Film online. Teljes. Filmek. Videa. DVDrip. Avi. 720p. BDrip. iPad. 480p. Angolul. Filmnézés. Stream. 4K Blu-ray. Android. Download. MP4. Full Movie. Elemzés. Vélemények. Indavideo.. Szereplők