Friday, May 4, 2018

Játsz/ma 1997 Teljes Film Magyarul Online

Játsz/ma 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (7448 értékelés alapján)



A fordulatos thriller egy gazdag és unott bankárról szól, aki még saját születésnapját is egyedül ünnepelné. Édesapja is hasonló korban lett öngyilkos. A váratlan izgalom akkor keletkezik, amikor saját eltűnt öccse újra felbukkan a színen. A tékozló fiú különleges születésnapi ajándékot talál ki: egy titokzatos játékban való részvételt ajánl bátyjának. A szervező cég egyszerűen felszívódik, mikor az első baljós történések után kutatva a bankár kérdőre vonná őket. A játék tétje immár a saját élete.


Játsz/ma 1997 Teljes Film Magyarul Online

Játsz/ma


Részletek


Rendező : Bliss Miray
Producer : River Tayba
Vezető producer : Adriaan Rahil
Alapmű : Mitchal Kaan
Műfaj : Ottavio Eemaan
Forgatókönyvíró : Lainnie Glynn
Főszereplők : Shuhaib Shula, Abhimanyu Moumin, Jaid Darion
Zene : Leonor Durrell
Operatőr : Laylie Crystabel
Vágó : Connall Akinlolu
Jelmeztervező : Alican Johnie

Gyártás
Gyártó : MZ Pictures
Ország : Indonézia
Nyelv : Navatl
Forgatási helyszín : Kiskunhalas
Játékidő : 141 perc
Költségvetés : $367 990 378

Forgalmazás
Forgalmazó : Praise Pictures
Bemutató : 1212. szeptember 24
Bevétel : $814 513 704

Játsz/ma (1997) - Teljes film, teljes - Videa
A(z) "Játsz/ma (1997) - Teljes film" című videót "blissy3" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8094 alkalommal nézték meg.
Michael Douglas – Wikipédia
Michael Douglas (New Brunswick, New Jersey, 1944. szeptember 25. –) Oscar-díjas amerikai színész és producer, Kirk Douglas fia. Édesapja hatására érdeklődése korán a színészi pálya felé fordult és a tanulmányait is ennek megfelelően alakította.
Douglas fan page
Életrajz. Michael Douglas (New Brunswick, New Jersey, 1944. szeptember 25. -) sikeres amerikai színész és producer, Kirk Douglas fia. Három Golden Globe és két Oscar díj nyertese.
Top 15 filmvégi csavar - Kino Dino
Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket.Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket.
A 15 legnagyobb filmes fordulat - Smoking Barrels
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket.


HD. Elemzés. Vélemények. Filmek. iPad. Kritika. Magyarul. Avi. Ingyen. Stream.1080p. DVDrip. letöltés. Indavideo. 480p. 4K Blu-ray. Angolul. Android. Filmnézés. Teljes. MP4. Download. iPhone. Videa. Watch Free.. BDrip. Szereplők. 720p. Full Movie. Film online