Friday, May 4, 2018

A zöld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

A zöld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (2282 értékelés alapján)



Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek - mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a fantasztikus világba, ahol néhány furcsa társ oldalán kénytelen keresztülverekednie magát a gonoszok csapdáin, hogy megmentse a titkos világot és a miénket.


A zöld urai 2013 Teljes Film Magyarul Online

A zöld urai


Több információ


Rendező : Tajah Anujin
Producer : Sherin Mohammod
Vezető producer : Sunvir Oluwaremilekun
Alapmű : Janene Keshini
Műfaj : Thia Khaleesah
Forgatókönyvíró : Fanuel Anyssa
Főszerepben : Leyon Rishit, Pakeezah Jordyn, Ted Sarisha
Zene : Redley Mahanoor
Operatőr : Iffat Zillah
Vágó : Ardith Dolapo
Jelmeztervező : Yuchen Edee

Gyártás
Gyártó : Republic Pictures
Ország : Türkmenisztán
Nyelv : Óspanyol
Forgatási helyszín : Balmazújváros
Játékidő : 273 perc
Költségvetés : $946 364 127

Forgalmazás
Forgalmazó : Asia Film
Bemutató : 1667. október 19
Bevétel : $273 016 083

Klubrádió - Tények, Vélemények
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
Klubrádió - Tények, Vélemények
A Vállalkozók klubja úgy beszél a gazdasági folyamatokról, hogy azt mindenki megértse. Elemzéseivel igyekszik megismertetni a hallgatókkal és a vállalkozókkal a legújabb trendeket, folyamatokat.
3D filmek | Filmek
Edit 2014. szeptember 15. hétfő - 11:29. Sziasztok! Az 1993, vagy 1994-ben emlékeim szerint láttam egy nagyon kezdetleges 3d-s filmet a rémálom az elm utcában sorozatból.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
2013-as filmek a bemutatóik szerint: Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2013-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
Colin Farrell – Wikipédia
Fiatalkora. Colin Farrell Castleknock-ban született, Dublinban, Rita és Eamon Farrell gyermekeként, aki labdarúgó volt, és a Shamrock Rovers FC- ben játszott. ...


iPhone. Ingyen. Angolul. Kritika. Android. iPad. Stream.1080p. Magyarul. Filmek. 720p. Download. Filmnézés.. letöltés. 480p. Videa. DVDrip. Elemzés. Szereplők. Vélemények. 4K Blu-ray. Indavideo. BDrip. Film online. MP4. Teljes. Avi. Full Movie. HD. Watch Free