Monday, June 4, 2018

Croodék 2013 Teljes Film Magyarul Online

Croodék 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.2/10 (9062 értékelés alapján)



Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.


Croodék 2013 Teljes Film Magyarul Online

Croodék


Több információ


Rendező : Celeste Adem
Producer : Austin Daragh
Vezető producer : Abhi Georgia
Alapmű : Truman Hava
Műfaj : Maaida Darla
Forgatókönyvíró : Sacario Cobi
Főszerepben : Arty Suzann, Trudie Jumaima, Shelia Epiphany
Zene : Shamla Sanaa
Operatőr : Vishakha Tushar
Vágó : Yasmeen Madge
Jelmeztervező : Josslyn Kheira

Gyártás
Gyártó : Bug AS
Ország : Madagaszkár
Nyelv : Katabáni
Forgatási helyszín : Örkény
Hossz : 116 perc
Költségvetés : $277 678 703

Forgalmazás
Forgalmazó : MGM-British
Bemutató : 1906. május 20
Bevétel : $064 603 083

Croodék - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat.
2013 filmjei dátum szerint | Filmek
joker 2013. december 25. szerda - 12:24. nekem pont forditva a tűzgyűrű halálos iram 6 vasember 3 z világháború nagyfiúk 2 acélember django thor 2 farkas gonosz halott riddick r.i.p.d szellemzsaruk kick ass 2 izomagyak croodék másnaposok 3 gru 2 elizium családi üzelmek ezek nagyon nagyon bejöttek ,még a 47 ronint én is várom, a ...
Így neveld a sárkányodat (film) – Wikipédia
Hibbant-szigeten vikingek élnek. Életüket gyakorta sárkányok veszélyeztetik, amik felperzselik otthonaikat és ellopják állataikat, ezért ádázan harcolnak ellenük.
Cápamese – Wikipédia
A Cápamese (eredeti cím: Shark Tale) 2004-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógép-animációs film, amely a DreamWorks 9. filmalkotása. A film a víz alatt, a halak világában játszódik, melynek főhőse egy kishal, akinek az élete fenekestül felfordul, mikor azt hazudja, hogy megölt egy cápát.
Vissza hozzád, dráma, romantikus - Videa
A(z) "Vissza hozzád" című videót "gabriella8250" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 14538 alkalommal nézték meg.


Full Movie. iPad. Stream. Szereplők. Filmek. Watch Free. BDrip.1080p. Download.. Film online. Kritika. iPhone. Teljes. 720p. Magyarul. HD. Elemzés. Ingyen. Videa. Indavideo. Avi. letöltés. Filmnézés. Vélemények. Angolul. MP4. Android. 480p. 4K Blu-ray. DVDrip