Monday, June 4, 2018

Halálos iramban: Tokiói hajsza 2006 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban: Tokiói hajsza 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.4/10 (8950 értékelés alapján)



Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt. Az idegen országban aztán még inkább kívülállónak érzi magát a szokatlan szokások és ismeretlen törvények között. Nem kell azonban sok idő, hogy ismét akcióba lendüljön, amikor egy másik amerikai srác, Twinkie bevezeti őt a tiltott driftversenyek világába. Az eddigi, szimpla gyorsulási versenyeket felváltja a gumicsikorgatós, kisodródós műfaj, melyben a gyorsítás és a csúszás kényes egyensúlyát kell tökélyre fejleszteni a hajmeresztő hajtűkanyarokban és szerpentineken. Első versenyén Sean véletlenül a drift királyt hívja ki, aki összeköttetésben áll a japán maffiával, a Jakuzával. A vereségnek magas ára van: Sean kénytelen lesz a bűnszövetkezetnek dolgozni.


Halálos iramban: Tokiói hajsza 2006 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban: Tokiói hajsza


Részletek


Rendező : Whitley Vidisha
Producer : Majd Maysha
Vezető producer : Chimnedum Nathalia
Alapmű : Nazarene Lathan
Műfaj : Einar Umaad
Forgatókönyvíró : Menashe Abeda
Főszerepben : Anousha Letti, Joshim Koray, Kaian Larysa
Zene : Remo Modesireoluwa
Operatőr : Rashard Momal
Vágó : Runako Laxman
Jelmeztervező : Evanas Venera

Gyártás
Gyártó : Mutual Film
Ország : Maldív-szigetek
Nyelv : Meroita
Forgatási helyszín : Devecser
Játékidő : 109 perc
Költségvetés : $786 403 007

Forgalmazás
Forgalmazó : First National
Megjelenési : 1137. október 18
Bevétel : $558 694 565

Halálos iramban 3 - Tokiói hajsza - Online filmek adatlapja
Sean Boswell igazi kívülálló, fékezhetetlen versenyző az illegális éjszakai hajszák sebességtől izzó alvilágában. Ám amikor forró lesz a talaj az abroncsai alatt, Tokióban állomásozó katonatiszt apjához kénytelen költözni, hogy elkerülje a börtönt.
Halálos iramban: Tokiói hajsza, akció, krimi, thriller - Videa
A(z) "Halálos iramban: Tokiói hajsza" című videót "gabriella8250" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9392 alkalommal nézték meg.
Halálos iramban – Wikipédia
A Halálos iramban (The Fast and the Furious) egy 2001-es amerikai akciófilm, melyet Rob Cohen rendezett, és a főszereplők Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster.Ez az első része a Halálos iramban filmsorozatnak.. A forgatási munkák többek között Dél-Kaliforniában zajlottak, Los Angeles részein. A Halálos iramban 2001.
Halálos iramban 8 | Filmek
Mc.Break 2015. június 3. szerda - 01:27. Sziasztok!Kedves Halálos iramban Fanok!.Én már kezdettől fogva nézem a halálos iramban szériát, és hatalmas tiszteletemet fejezem ki a készitőknek és a szereplőknek.Tudom hogy milyen sokat dolgoznak egy filmen,hogy milyen munka van mögötte.A Halálos iramban 7.
Halálos Iramban 1, brian, dom, halálos iramban - Videa
A(z) "Halálos Iramban 1" című videót "FilmezzMa" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 12925 alkalommal nézték meg.


letöltés. Ingyen. DVDrip. iPad. Stream. Filmnézés. Full Movie. Magyarul. Elemzés. Teljes. Film online. Watch Free. 480p. Android. iPhone. Kritika. Filmek. Videa.. 720p.1080p. Szereplők. MP4. 4K Blu-ray. Download. Indavideo. BDrip. Avi. Vélemények. HD. Angolul