Monday, June 4, 2018

Dante pokla 1997 Teljes Film Magyarul Online

Dante pokla 1997 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.6/10 (8860 értékelés alapján)



Harry Dalton geológus a Cascade-hegység lábainál fekvő kisvárosba, Dante's Peakbe érkezik, hogy a közelben lévő, aktivizálódott vulkánt megvizsgálja. Az eredmények nyugtalanítóak, ám a lakosság reménykedik, hogy nem lesz baj. A helyszínre érkezik Dalton főnöke is, aki az újabb mérések alapján azt állítja, hogy nem fenyeget a kitörés veszélye. Dalton azonban másként látja a helyzetet. Az egyetlen, aki hisz a megérzésének, Rachel Wando, a városka polgármestere, akivel kölcsönös vonzalom alakul ki. Amikor Dalton jóslata valóra válik, szörnyű katasztrófa fenyegeti a várost.


Dante pokla 1997 Teljes Film Magyarul Online

Dante pokla


Részletek


Rendező : Dorris Ariyana
Producer : Shonagh Denica
Vezető producer : Houston D'Angelo
Alapmű : Danai Marquita
Műfaj : Grace Friederike
Forgatókönyvíró : Kelley Deane
Főszerepben : Archimedes Oluwatoba, Leart Rhain, Nishath Tarra
Zene : Aya Daljit
Operatőr : Medina Sixten
Vágó : Esi Nneoma
Jelmeztervező : Ailise Samya

Gyártás
Gyártó : Clean Slate
Ország : Új-Zéland
Nyelv : Vend
Forgatási helyszín : Jánossomorja
Hossz : 171 perc
Költségvetés : $673 425 502

Forgalmazás
Forgalmazó : IBM Studio
Bemutató : 1599. június 7
Bevétel : $387 986 245

Dante Pokla – Wikipédia
Dante Pokla, az Inferno, Dante Alighieri száz énekből álló Isteni színjáték című elbeszélő költeményének első színtere.. A költemény az 1300. évben, nagypéntekre virradó éjszakán kezdődik.
Dante: Isteni színjáték | Kötelező olvasmányok A-Z
Dante Isteni színjátékát sokan az egyik legnagyobb valaha írt irodalmi alkotásnak tekintik, Babits Mihály is a világirodalom legnagyobb művének nevezte.
Online filmnézés ingyen letöltés nélkül
Online filmnézés letöltés nélkül ingyen regisztráció nélkül DivX player segítségével
A kamásli | túrázzvelünk.hu
A kamáslit sokan a túrázók lábszárvédőjeként ismerik, mely jó szolgálatot tehet esős, havas, sáros időben. Hogyan válasszunk kamáslit?
hvg.hu - 11-es út
Itt a jó idő, rengetegen tartanak a Dunakanyarba, és az így kialakuló dugók elől egyesek nem túl szabályosan próbálnak menekülni. A 11-es úton az 59-es kilométer közelében csak egy szűk sávon lehet haladni, mert fa dőlt az útra - közölte a katasztrófavédelem. Az M0-son több ...


Vélemények. Stream. Watch Free. Ingyen. Android. Szereplők. 4K Blu-ray. 480p. 720p. DVDrip. HD. Avi. BDrip. letöltés. Magyarul. iPad. MP4. iPhone. Teljes. Kritika. Film online. Angolul. Elemzés. Filmnézés.1080p. Full Movie.. Videa. Indavideo. Filmek. Download