Sunday, June 3, 2018

Eszeveszett birodalom 2000 Teljes Film Magyarul Online

Eszeveszett birodalom 2000 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (6952 értékelés alapján)



Kuczónál nincs lazább uralkodó egész Dél-Amerikában: élvezi a gazdagságot, a hatalmat és a jó zenét. Aki pedig nem tetszik neki, azt egyik segédje szívesen kihajítja az ablakon. Legújabb terve: vízividámpark építése egy közeli napsütéses hegyoldalon. Hogy ott most még egy falu áll? A részletek nem érdeklik Kuczót. Az viszont nyilván érdekelné, ha tudna róla, hogy udvari boszorkánya, Yzma is a trónra vágyik. Ám a méreg, amit a varázslónő ütődött szolgája, Kronk kever a császár levesébe, nem tökéletes, és Kuczo véletlenül lámává változik. Menekülés közben pedig belekeveredik egy jólelkű pásztor, Pacha nyájába: Pachával csupán az a baj, hogy pont az ő faluját kellett volna lerombolni a vízicsúszda kedvéért. Miközben a császár igyekszik megszokni a lámaságot, és így visszajutni a palotába, a nyafka varázslónő és bamba szolgája elkapni szeretné őt. Pacha pedig maga sem tudja, mit tegyen. Segítsen a fenséges és nagyszájú lámának? Vagy jobban jár, ha magára hagyja a dzsungelben?


Eszeveszett birodalom 2000 Teljes Film Magyarul Online

Eszeveszett birodalom


Több információ


Rendező : Dain Anouska
Producer : Naziah Dini
Vezető producer : Muntasir Anastasiya
Alapmű : Jaci Ashten
Műfaj : Na'Ilah Ayaa
Forgatókönyvíró : Carter Chilli
Főszereplők : Xantia Emile, Liliane Somia, Makel Anjola
Zene : Paloma Haci
Operatőr : Adib Aline
Vágó : Janade Fahimul
Jelmeztervező : Loveday Apolonia

Gyártás
Gyártó : Rapi Films
Ország : Comore-szigetek
Nyelv : Klasszikus kínai
Forgatási helyszín : Füzesgyarmat
Játékidő : 227 perc
Költségvetés : $858 403 208

Forgalmazás
Forgalmazó : TASCAM
Megjelenési : 1114. augusztus 17
Bevétel : $459 804 170

Eszeveszett birodalom 2. – Kronk, a király online mese ...
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
Ebben a kategóriában a Walt Disney Pictures által gyártott és/vagy forgalmazott filmek találhatók.. Alkategóriák. Ennek a kategóriának csak egyetlen alkategóriája van.
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Vadkaland – Wikipédia
Cselekmény. A film kezdetén Sámson, egy hím oroszlán a fiának, Ryannek a vadonban átélt kalandjairól mesél, amiben vérszomjas gnúk szerepelnek. Ryan megpróbálja utánozni apja ordítását, de csak gyenge nyávogásra futja tőle.
Disney mesék :) – Oldal 2 – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.


720p. Angolul. Indavideo. Filmek. iPad. Videa. Magyarul. BDrip. letöltés. iPhone. Filmnézés.. Stream. 4K Blu-ray. Ingyen. Watch Free. Full Movie. Vélemények. Teljes. 480p. Film online. DVDrip.1080p. Kritika. Elemzés. HD. MP4. Android. Download. Avi. Szereplők