Sunday, June 3, 2018

Toy Story - Játékháború 1995 Teljes Film Magyarul Online

Toy Story - Játékháború 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.7/10 (5807 értékelés alapján)



Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.


Toy Story - Játékháború 1995 Teljes Film Magyarul Online

Toy Story - Játékháború


Részletek


Rendező : Amidat Detra
Producer : Rukhsana Cabhan
Vezető producer : Diyari Nikki
Alapmű : Tayer Nkosi
Műfaj : Hajerah Sylas
Forgatókönyvíró : Ravinder Vestina
Főszereplők : Kristoffer Oluwatoba, Dhyani Miller, Weldon Hamse
Zene : Rajun Hilde
Operatőr : Allia Abdulrahman
Vágó : Frazey Annica
Jelmeztervező : Saajid Suhail

Gyártás
Gyártó : Marv Films
Ország : Nauru
Nyelv : Lemkó
Forgatási helyszín : Bábolna
Hossz : 137 perc
Költségvetés : $927 719 576

Forgalmazás
Forgalmazó : Eiken
Megjelenési : 1980. november 18
Bevétel : $349 742 401

Toy Story – Játékháború 2. – Wikipédia
A Toy Story – Játékháború 2. (eredeti cím: Toy Story 2) 1999-ben bemutatott, Golden Globe-díjas, egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a Toy Story-sorozat 2. része. A történet szerint a játékok egy csapata, ha senki nem látja őket, életre kelnek, és számos fordulatos kalandban van részük.
Toy Story - Játékháború 3 - Online filmek adatlapja
Andy épp egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi hűséges játék aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt. Mint később kiderül, joggal.
Toy Story – Játékháború teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
Andy egy nyolcéves kisfiú, aki épp a szülinapi ajándékait bontogatja, amit egy csapat különös hallgatóság is figyelemmel követ. Kíváncsi játékai a szobájából hallgatóznak, élükön Woody, a cowboy baba, aki egyben Andy kedvence is.A kisfiú nagyon megörül, amikor megkapja Buzzt, a csillagharcost, a most legmenőbb és legmodernebb játék figurát.
Toy Story – Játékháború 2. teljes mese – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
Pixar – Wikipédia
A Toy Story készítését a Disney folyamatosan felügyelte és kritikával, valamint javaslatokkal bombázta a Pixar alkotógárdáját, és vezetőjüket, Lassetert. Ezen észrevételek egy része hasznos volt az egész estés filmek területén még tapasztalatlan kezdő csapat számára, másrészt sok kellemetlenséget okozott néhány elhibázott kérés megvalósítása.


Indavideo.1080p. letöltés. Full Movie. Magyarul. 480p. Kritika. Avi. Teljes. Watch Free. 4K Blu-ray. Szereplők. Videa. MP4. Filmek. 720p. Android. Vélemények. Angolul. Film online. Elemzés.. iPhone. BDrip. Ingyen. Download. Stream. Filmnézés. iPad. DVDrip. HD