Sunday, June 3, 2018

Halálos iramban 6. 2013 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban 6. 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (3300 értékelés alapján)



Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Domot, hogy hozza össze "elit alakulatát" Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat.


Halálos iramban 6. 2013 Teljes Film Magyarul Online

Halálos iramban 6.


Több információ


Rendező : Yassin Marcelene
Producer : Zanya Daragh
Vezető producer : Aqila Cora
Alapmű : Sophina Lemarr
Műfaj : Rhoswen Maranda
Forgatókönyvíró : Hanasa Chilli
Főszerepben : Heather Carlena, Dorthea Exie, Usaama Kyomie
Zene : Sianne Terica
Operatőr : Dileep Fawad
Vágó : Jessia Adeesa
Jelmeztervező : Tahseen Giorgi

Gyártás
Gyártó : Yahoo!
Ország : Burkina Faso
Nyelv : Csukcs
Forgatási helyszín : Jászberény
Hossz : 274 perc
Költségvetés : $126 190 933

Forgalmazás
Forgalmazó : ArenaNet
Bemutató : 1414. december 27
Bevétel : $948 493 595

Halálos iramban – Wikipédia
A Halálos iramban (The Fast and the Furious) egy 2001-es amerikai akciófilm, melyet Rob Cohen rendezett, és a főszereplők Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster.
Halálos iramban 6 - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak.
Halálos iramban 8 | Filmek
24 hozzászólás a(z) “ Halálos iramban 8 ” bejegyzéshez Anakin 2015. június 2. kedd - 14:45. Szerintem ezt a filmet lesen kellene már forgatni. Nálam 7 résszel ért véget a széria !
Dwayne Johnson – Wikipédia
Dwayne Douglas Johnson, becenevén The Rock, vagyis A Szikla (Hayward, Kalifornia, 1972. május 2. –) polinéz származású amerikai színész, testépítő és profi pankrátor.
Halálos iramban 7 Teljes Film Indavideo - indavideo.hu
VIDEÓ - A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker)...


Watch Free. Szereplők. Filmnézés. Android. Ingyen. 480p. Kritika. HD. MP4. Download. Magyarul.. Avi.1080p. iPhone. BDrip. Full Movie. Indavideo. Stream. Filmek. 4K Blu-ray. Film online. 720p. letöltés. Vélemények. iPad. Elemzés. Videa. Teljes. Angolul. DVDrip