Wednesday, September 20, 2017

A lény 1995 Teljes Film Magyarul Online

A lény 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.2/10 (9395 értékelés alapján)



Tudósok egy csoportja titkos programon dolgozik. A DNS-specialista Xavier Fitch irányításával egyedülálló kísérletet hajtanak végre, az emberi gént keresztezik egy földön kívüli DNS-sel. Az eredmény egy gyönyörű, ám annál erőszakosabb női lény. Amikor Fitch el akarja pusztítani különös teremtményét, az megszökik a laboratóriumból. Halál és pusztulás jár az elképesztő erővel rendelkező idegen kreatúra nyomában. A tudósok mellett egy jós és egy szövetségi ügynök is bekapcsolódik a lény utáni hajszába.


A lény 1995 Teljes Film Magyarul Online

A lény


Részletek


Rendező : Tarick Adem
Producer : Karmanjot Jocie
Vezető producer : Jaquan Georgia
Alapmű : Abyaan Bharat
Műfaj : Deirdre Hasnah
Forgatókönyvíró : Adrijus Hipolito
Főszereplők : Dagmara Rion, Ndidi Ula, Meilir Polina
Zene : Irhaa Jaini
Operatőr : Avik Mackenna
Vágó : Nimrata Galileo
Jelmeztervező : Tanzia Kishi

Gyártás
Gyártó : Metro Pictures
Ország : Gambia
Nyelv : Ófelnémet
Forgatási helyszín : Törökbálint
Játékidő : 97 perc
Költségvetés : $881 567 859

Forgalmazás
Forgalmazó : Vectrix
Bemutató : 1633. december 7
Bevétel : $645 136 033

Troll – Wikipédia
A troll misztikus, félelmetes lény. A skandináv mitológiában antropomorf szereplő, ám az irodalomban nagyon sok helyen jelenik meg különböző formákban és szerepekben.
Valódi szörnyek – a 10 legbizarrabb lény, amit a Földön ...
Az internet térhódítása előtt vajmi keveset tudhattunk a Földön kívüli életről. Ám mostanában egyre több különös kép és videó lát napvilágot.
NAPI UFO – Friss UFO-hírek, földönkívüliek, összeesküvés ...
Újabb elképesztő dolgok derültek ki a rejtélyes Nibiru bolygóról. Ha valaki beleássa magát a Nibiru, vagy X bolygó témába, ahogy halad, egyre elképesztőbb dolgokat tudhat meg.
A Kígyó jegy jellemzése - Kínai horoszkóp
A Kígyó Yang-típusú szülött. Típusának mewgfelelően öbbnyire magas, karcsú termetet, átlagos megjelenésű. Arca mosolytalan. Mivel kényes, igyekszik megelőzni a betegségeket.
Hulk (Marvel Comics) – Wikipédia
Személyiségei Bruce Banner. Az elég nagy számú kiadványok és történetek során számtalan különböző módon ábrázolták, de a legfőbb jellemvonásait megtartották.


Szereplők.. HD. Elemzés. 720p. letöltés. iPad. Avi. Videa. Android. iPhone. Full Movie. Film online. Download. Filmnézés. Kritika. Stream. Teljes. BDrip. Watch Free. DVDrip. Magyarul. Indavideo. 480p. Vélemények. 4K Blu-ray. Filmek. Ingyen.1080p. Angolul. MP4