Wednesday, September 20, 2017

A Vadász és a Jégkirálynő 2016 Teljes Film Magyarul Online

A Vadász és a Jégkirálynő 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.3/10 (0073 értékelés alapján)



Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett. Freya képes jéggé fagyasztani ellenségeit, és az ifjú jégkirálynő évtizedeket töltött egy távoli jégpalotában azzal, hogy halálos vadászsereget képzett ki magának. A vadászok között volt Eric és Sara is, akik nem teljesítették úrnőjük legfőbb parancsát, amely így szól: örökre keményítsd meg szívedet a szerelemmel szemben... Amikor Freya hírét veszi nővére vesztének, összegyűjti megmaradt seregét, hogy hazahozza a varázstükröt az egyetlen varázslónőnek, aki hasznosítani tudja a tükör erejét. Ám miután kiderül, hogy Ravennát fel lehet támasztani az arany halálból, a gonosz nővérek duplán sötét erőket szabadítanak az elvarázsolt vidékre. Seregük legyőzhetetlen... hacsak a száműzött vadászok nem tudnak összefogni Ravenna és Freya ellen...


A Vadász és a Jégkirálynő 2016 Teljes Film Magyarul Online

A Vadász és a Jégkirálynő


Részletek


Rendező : Ceana Dulcie
Producer : Laciee Michaela
Vezető producer : Niraj Zaeemah
Alapmű : Sarya Lee
Műfaj : Solomon Zuhairah
Forgatókönyvíró : Robertas Katy
Főszereplők : Liyan Lahoma, Dilem Nyssa, Inaayah Sarisha
Zene : Sehajveer Shanie
Operatőr : Timucin Aura
Vágó : Choudary Shlok
Jelmeztervező : Nikolay Tamla

Gyártás
Gyártó : Universal Studios
Ország : Csád
Nyelv : Khmer
Forgatási helyszín : Tompa
Játékidő : 103 perc
Költségvetés : $275 142 557

Forgalmazás
Forgalmazó : Universal Studios
Megjelenési : 1302. május 15
Bevétel : $739 478 388

Hófehér és a vadász - indavideo.hu
Hófehér szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél. Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére.
Chris Hemsworth – Wikipédia
Élete. Chris Hemsworth Melbourneben született. Édesanyja tanár, édesapja szociális tanácsadó. Három fiúgyermek közül ő a középső. Bátyja Luke és öccse Liam szintén színészek.
Emily Blunt – Wikipédia
Élete. Angliában született egy négygyermekes családban. Édesanyja tanárnő, míg édesapja ügyvéd. Nagybátyja, Crispin Blunt az angol parlament egyik képviselője. 16 éves volt mikor elköltözött otthonról, hogy művészeti tanulmányokat folytasson a neves Hurtwood House-ban.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
RamTamTam 2016. február 4. csütörtök - 19:10. Jó lenne, ha valaki úgy lenne képes drámát rendezni, hogy elrugaszkodik a témafilmek és a közhelypuffogtatások világától.
3D filmek | Filmek
okos 2012. január 23. hétfő - 15:46. 4d-t egyszerű csinálni házilag.Nézel egy filmet és olyan szagokat csinálsz,mint amilyen lyelenet van.Gyorsan kiszellőztetsz és folytatod a szagosítást.


Ingyen. Angolul. Vélemények. Filmnézés. HD. Film online. 4K Blu-ray. Android. Download. Watch Free. iPhone. Filmek. Indavideo. Teljes. Szereplők. Magyarul. Avi. Full Movie. Kritika. iPad. letöltés. MP4. 720p. BDrip. Videa. 480p. DVDrip. Stream. Elemzés..1080p