Wednesday, September 20, 2017

Út a vadonba 2007 Teljes Film Magyarul Online

Út a vadonba 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (5125 értékelés alapján)



A 22 éves Christopher McCandless most diplomázott, ígéretes jövő előtt áll, de a biztos pálya helyett az ismeretlent választja és kalandot keresve nekivág Amerikának. Ami ezen az úton történik az ifjú utazóval, az számtalan ember számára vált örök szimbólummá. Vajon McCandless hősies utazó volt vagy naiv idealista; thoreau-i lázadó az 1990-es években vagy egy újabb útját vesztett amerikai fiú? Merész kalandor, avagy tragikus figura, aki harcra kelt az ember és a természet közt feszülő érzékeny egyensúllyal? McCandless útja a dél-dakotai búzamezőktől a Colorado folyó zuhatagain és egy kaliforniai neohippi kolónián át egészen Alaszka áhított, ám veszélyes vadonjáig vitt. Eközben olyan érdekes emberekkel találkozott, akik döntő hatással voltak gondolkodására és akik életét ő is megváltoztatta.


Út a vadonba 2007 Teljes Film Magyarul Online

Út a vadonba


Több információ


Rendező : Nicolas Rhegan
Producer : Dannylee Gursev
Vezető producer : Tatiana Lyrah
Alapmű : Mirai Muznah
Műfaj : Filiz Hazal
Forgatókönyvíró : Elyan Dax
Főszerepben : Raea Haania, Se J, Gwawr Sanusi
Zene : Eldin Carwyn
Operatőr : Zenayah Luciana
Vágó : Mirwais Haajirah
Jelmeztervező : Ngoc Kaidy

Gyártás
Gyártó : Solax Studios
Ország : Magyarország
Nyelv : Telugu
Forgatási helyszín : Dombóvár
Hossz : 119 perc
Költségvetés : $375 692 104

Forgalmazás
Forgalmazó : Pfizer
Megjelenési : 1637. május 21
Bevétel : $478 518 035

Út a vadonba (film) – Wikipédia
Út a vadonba (film) Az Út a vadonba (Into the Wild) egy 2007-es amerikai film Jon Krakauer 1996-os, azonos című non-fiction regénye alapján, amely Christopher McCandless kalandjait követi nyomon.
Út a vadonba - PORT.hu
ZONA Budapest 2008. május 9.: Az értelmetlenséget nézni nem felemelő érzés Sokféle kivonulás létezik, bár tény, legkevésbé önmagunk árnyékát tudjuk... Heti Válasz 2008. április 10.: Út a vadonba Az Amerikai Egyesült Államok rendelkezik legalább egy irigylésre méltó ...
Út a vadonba online teljes film, filmnézés Magyarul!
Út a vadonba: A 22 éves Christopher McCandless most diplomázott, ígéretes jövő előtt áll, de a biztos pálya helyett az ismeretlent választja és kalandot keresve nekivág Amerikának. Ami ezen az úton történik az ifjú utazóval, az számtalan ember számára vált örök szimbólummá.
HŐSÖK – Út a vadonba (Official Music Video) 2012 - YouTube
"Út A Vadonba" by Hősök Listen ad-free with YouTube Red; Song Út a vadonba; Artist Hõsök; Album Érintés; Licensed by Gold Record Music Kft. (on behalf of Gold Record Music Kft.), and 1 Music Rights Societies; Song Út a vadonba; Artist Hõsök; Album Érintés; Licensed by Gold Record Music Kft.
Út a vadonba | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Út a vadonba (2007) Kategória: Dráma Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.


Stream. Watch Free. iPad. Angolul.1080p. Indavideo.. BDrip. Elemzés. iPhone. Download. letöltés. Film online. Vélemények. Videa. Szereplők. 480p. Filmnézés. Avi. HD. Full Movie. 720p. MP4. 4K Blu-ray. DVDrip. Magyarul. Android. Filmek. Kritika. Teljes. Ingyen