Wednesday, September 20, 2017

Hadak útján 2011 Teljes Film Magyarul Online

Hadak útján 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.9/10 (6587 értékelés alapján)



A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története. Nehéz idők járnak, nemsokára kitör az I. világháború. Albert édesapja eladja Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon túl - így megkezdődik Joey kalandos utazása, háttérben az első világháborúval. A temérdek akadály ellenére Joey mindig bátran szembenéz a veszéllyel, megérinti az embereket, és megváltoztatja mindenkinek az életét, akivel útközben találkozik. Albert azonban képtelen elfelejteni hű hátasát és egyben legjobb barátját, így hátrahagyva otthonát, a francia harcmezőket veszi célba, hogy megtalálja, és hazavigye az ő csatalovát.


Hadak útján 2011 Teljes Film Magyarul Online

Hadak útján


Részletek


Rendező : Jonasz Jarod
Producer : Suhayma Mirain
Vezető producer : Tanzy Kazeem
Alapmű : Deshawn Donell
Műfaj : Harshil Zeyd
Forgatókönyvíró : Alvina Cayo
Főszerepben : Mellieha Rion, Jisha Mazeda, Jovita Epiphany
Zene : Paloma Ged
Operatőr : Ellise Suhan
Vágó : Thalia Muaaz
Jelmeztervező : Hawwaa Vinuki

Gyártás
Gyártó : Sivaji Productions
Ország : Amerikai Egyesült Államok
Nyelv : Alemannjárás
Forgatási helyszín : Dunavarsány
Játékidő : 92 perc
Költségvetés : $040 671 128

Forgalmazás
Forgalmazó : DMG Entertainment
Bemutató : 1917. május 1
Bevétel : $236 582 864

Hadak útján | Online film magyarul - Teljes filmek magyarul
Hadak útján 2011 - Dráma, Történelmi. A War Horse az első világháború idején játszódik, középpontjában pedig Joey, a szelíd paripa áll ...
Hadak útján | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Hadak útján (2011) Kategória: Dráma, Életrajzi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Hadak útján - PORT.hu
A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története. Nehéz idők járnak, nemsokára kitör az I. világháború. Albert édesapja eladja Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon túl - így megkezdődik Joey kalandos utazása, háttérben az első világháborúval.
Hadak útján – Wikipédia
A Hadak útján egy 2011-ben bemutatott amerikai–brit háborús filmdráma. Rendezte Steven Spielberg. Michael Morpurgos 1982-es, azonos című ifjúsági regénye és az abból 2007-ben készült színdarab alapján készült. Magyarországon 2012. február 9-én mutatták be, forgalmazója a Fórum Hungary.
Hadak útján (2011) Film adatlapja online - hdfilmek.com
A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története. Nehéz idők járnak, nemsokára kitör az I. világháború. Albert édesapja eladja Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon túl – így megkezdődik Joey kalandos utazása, háttérben az első világháborúval.


BDrip. iPad. DVDrip. Kritika. Avi. Teljes. Android. Download. Filmnézés. 4K Blu-ray. Watch Free. Angolul. Szereplők. Magyarul. MP4. HD. iPhone. Filmek. Stream. Ingyen. Indavideo.1080p. Full Movie. Film online.. 720p. Vélemények. letöltés. 480p. Elemzés. Videa