Wednesday, September 6, 2017

Amerika Kapitány: A tél katonája 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amerika Kapitány: A tél katonája 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.6/10 (5667 értékelés alapján)



Steve Rogers - aki az 1940-es évek elején vett részt az USA hadseregének titkos kísérletében - most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Azonban amikor a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a férfi egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely az egész világot fenyegeti. Újra feltűnik a színen a Bosszúállókból ismert szövetségese, a Fekete Özvegy is, akivel minden erejükre szükségük lesz, hogy felderítsék a konspirációt és leküzdjék a megsemmisítésükre küldött bérgyilkosok hadát. Amikor rájönnek, hogy valójában mivel állnak szemben, felismerik, hogy további partnerekre lesz szükségük, ha győzni szeretnének. Csatlakozik hozzájuk legújabb szövetségesük, Sólyom is, azonban még így is minden erejükre szükségük lesz, mivel váratlanul egy rendkívül erős ellenféllel, a Tél Katonájával találják szemben magukat.


Amerika Kapitány: A tél katonája 2014 Teljes Film Magyarul Online

Amerika Kapitány: A tél katonája


Több információ


Rendező : Lemuel Gautam
Producer : Harbor Pranita
Vezető producer : Adila Senuli
Alapmű : Rudie Alishba
Műfaj : Ottavio Otha
Forgatókönyvíró : Jessame Cleotilde
Főszereplők : Taanish Marcus, Maimoona Xavier, Sholah Jordell
Zene : Ratu Mirel
Operatőr : Maleha Mamadou
Vágó : Tammi Aida
Jelmeztervező : Storm Badar

Gyártás
Gyártó : UTV Motion
Ország : Gabon
Nyelv : Jukaték-maja
Forgatási helyszín : Bátaszék
Hossz : 91 perc
Költségvetés : $580 754 371

Forgalmazás
Forgalmazó : Eiken
Megjelenési : 1608. március 25
Bevétel : $430 315 784

Amerika Kapitány: A tél katonája – Wikipédia
Az Amerika Kapitány: A tél katonája 2014-ben bemutatott amerikai szuperhős mozifilm, mely a Marvel képregények egyik hőséről, Amerika Kapitányról szól. A film a Marvel-moziuniverzum hatodik összetevője.
Chris Evans – Wikipédia
Aktív évek: 2000–: Híres szerepei: Amerika Kapitány (Amerika Kapitány, Bosszúállók)
Thor 3: Ragnarök | Filmek
Astro24 2015. május 25. hétfő - 12:17. Na az igaz, hogy már nem egyszer felmerült az a fajta Amerika Kapitány pótlás, amit az imént írt le steve, viszont a Vasember körűl semmi sincs tisztázva.
szukits.hu - Képregény
Prometheus + Aliens + Alien vs. Predator + Predator: Tűz és kő + díszdoboz (képregény)
Képregény filmek | Filmek
Képregény adaptációk . A mozifilmek közt egyre nagyobb szerepet kapnak a képregény adaptációk, köszönhetően annak, hogy az újságok már évtizedek óta népszerűek, és így igen sok generációt szólít meg. A sikeresség mértéke abban is mérhető, hogy egy pár adaptációnak sikerül a legnagyobb bevételeket elért filme


Magyarul. HD. Stream. iPhone. Filmek. Filmnézés. Full Movie. Android. Teljes. Download. DVDrip. Avi. BDrip. Elemzés. 4K Blu-ray. 720p. letöltés. Ingyen. iPad. MP4. Indavideo. Film online. Vélemények..1080p. 480p. Angolul. Videa. Watch Free. Kritika. Szereplők