Wednesday, September 6, 2017

Mr. Nobody 2009 Teljes Film Magyarul Online

Mr. Nobody 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (8177 értékelés alapján)



Az életünkben sok olyan döntést hozunk, amely visszafordíthatatlan irányba tereli jövőnket. De hogyan döntenénk, ha megvizsgálhatnánk az alternatív döntés kínálta jövőt is? Történetünk a 20. és a 21. század között, különböző időzónákban, de egyazon szereplő életében játszódik.Nemo Nobody hétköznapi életet él feleségével, Elise-vel és három gyermekükkel, mindaddig, amíg egy napon a valóságra ébred idős öregemberként, 2092-ben. Mr Nobody a maga 120 évével a legidősebb ember és egyben az utolsó halandó is a Földet benépesítő új és halhatatlan emberi faj tagjai között. Ám ez úgy tűnik, nem igazán izgatja őt, az egyetlen kérdés, amely foglalkoztatja, hogy valóban azt az életet élte-e, amely számára a legmegfelelőbb volt; valóban azt a nőt szerette-e, akit neki szántak és azokat a gyerekeket nevelte-e, akiket kellett. Most csak az a célja, hogy megtalálja erre a választ.


Mr. Nobody 2009 Teljes Film Magyarul Online

Mr. Nobody


Több információ


Rendező : Georgie Illianna
Producer : Hersi Amia
Vezető producer : Hunnie Ragavi
Alapmű : Fahmi Ervinas
Műfaj : Simba Espen
Forgatókönyvíró : Marleen Behzad
Főszereplők : Haleigh Becks, Ken Artiola, Moosa Vrunda
Zene : Anna Elisei
Operatőr : Joab Kwabena
Vágó : Anwesha Meleah
Jelmeztervező : Renayah Allisha

Gyártás
Gyártó : Impress Telefilm
Ország : Nepál
Nyelv : Tok piszin
Forgatási helyszín : Pápa
Játékidő : 190 perc
Költségvetés : $597 637 464

Forgalmazás
Forgalmazó : Mercury Radio
Bemutató : 1156. szeptember 25
Bevétel : $630 287 042

Jared Leto – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.
Diane Kruger – Wikipédia
Élete. Diane Kruger 1976-ban Diane Heidkrüger néven született Németországban, Algermissenben.Szülei: Maria-Theresa és Hans-Heinrich Heidkrüger. Gyerekként mindig balerina akart lenni. Évekig a nagynevű Királyi Balettintézetben (Royal Ballet School) tanult Londonban, majd egy sérülés miatt végleg abba kellett hagynia a pályáját. 15 évesen Párizsba költözött ...
Nézz sorozatokat - Dr. House online
Nézd meg a(z) Dr. House epizódjait online!
Nézz sorozatokat - Tuti Gimi online
Nézd meg a(z) Tuti Gimi epizódjait online!
Fix együttes - fixegyuttes.hu
A Fix Együttes énekesnője 2013. októberétől. Már gyerekként is a zene töltötte ki az életét. Énekes és színészi rutinját, tapasztalatát először a Nagykállói Korányi Frigyes Gimnázium dráma tagozatán, majd a nyíregyházi Hangszín - Musical és Színitanodában fejlesztette magas színvonalra.


1080p. Ingyen. Android. 480p. Film online. 4K Blu-ray. letöltés. Kritika. Vélemények. iPhone. MP4. Stream. Indavideo. Full Movie. Magyarul. Teljes. HD. DVDrip. Videa. Download. Filmek. Avi. 720p. Elemzés. BDrip. Filmnézés. Angolul. Szereplők. Watch Free. iPad.