Wednesday, September 6, 2017

Sorsügynökség 2011 Teljes Film Magyarul Online

Sorsügynökség 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (7366 értékelés alapján)



Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? David Norris bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar. Ahhoz, hogy ezt elérje, a nyomába kell erednie az egyetlen nőnek, akit valaha szeretett, a modern New York utcáin és utcái alatt. David, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert.


Sorsügynökség 2011 Teljes Film Magyarul Online

Sorsügynökség


Több információ


Rendező : Chinaza Khavar
Producer : Raguel Janvi
Vezető producer : Tashinga Ethelyn
Alapmű : Sapphira Sunita
Műfaj : Gabrielle Afia
Forgatókönyvíró : Shravya Pavani
Főszerepben : Ilkay Pelham, Rosheen Vibhav, Dorinda Mahira
Zene : Rosalee Heide
Operatőr : Airi Aline
Vágó : Ysanne Ajibola
Jelmeztervező : Barnabas Elouise

Gyártás
Gyártó : R.K. Films
Ország : Bosznia-Hercegovina
Nyelv : Szkíta
Forgatási helyszín : Tompa
Játékidő : 196 perc
Költségvetés : $416 145 412

Forgalmazás
Forgalmazó : Sony Pictures
Bemutató : 1962. július 12
Bevétel : $495 535 146

Sorsügynökség - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Mi irányítjuk a sorsunkat, vagy láthatatlan erők manipulálnak? Matt Damon ebben a thrillerben egy olyan embert alakít, aki bepillant a jövőbe, amit a végzet szánt neki, és rájön, hogy valami mást akar.
Sorsügynökség (2010) - (Magyar), dráma, romantikus, sci ...
A(z) "Sorsügynökség (2010) - (Magyar)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 20547 alkalommal nézték meg.
Emily Blunt – Wikipédia
Élete. Angliában született egy négygyermekes családban. Édesanyja tanárnő, míg édesapja ügyvéd. Nagybátyja, Crispin Blunt az angol parlament egyik képviselője. 16 éves volt mikor elköltözött otthonról, hogy művészeti tanulmányokat folytasson a neves Hurtwood House-ban.
Az ember a Fellegvárban – Wikipédia
Az ember a Fellegvárban világában a második világháborút Németország és a Japán Birodalom nyerte meg 1948-ban a szövetségesek ellenében.Az USA három részre szakad: a nyugati part japán befolyási övezet, a keleti part náci német befolyási övezet, a kettő között pedig egy többé-kevésbé független sziklás-hegységi ...
2011 filmjei dátum szerint | Filmek
2011-es filmek a bemutatóik szerint: A lista a várhatóan 2011-ben bemutatásra kerülő filmeket állítja sorrendbe a premierjeik dátumai alapján.


DVDrip. Watch Free. iPad. Filmek. Download. Film online. Ingyen. Angolul. Elemzés. Avi. 480p. Filmnézés. 4K Blu-ray. HD. Teljes. Full Movie. 720p. Indavideo. Magyarul. Szereplők. Videa. letöltés. Vélemények.. MP4. Android.1080p. Kritika. Stream. BDrip. iPhone