Wednesday, September 6, 2017

Trainspotting 1996 Teljes Film Magyarul Online

Trainspotting 1996 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (6498 értékelés alapján)



A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az õ "barátairól", akik lázongók, tévelygõk, tolvajok és narkósok...sehogy sem tudnak beilleszkedni az õket körülvevõ társadalomba. Az igazat megvallva, nem is igyekeznek túlságosan. Megvetik, sõt elvetik minden formáját. Ez a parttalan sodródás saját önpusztításuk gyökere. Az egyedüli menekülési lehetõségük a kábítószer, amelyrõl úgy érzik, védõpajzsot tart föléjük. Nem veszik, nem is akarják észrevenni, hogy visszavonhatatlanul az önpusztítás ösvényére léptek. A sors még egy utolsó lehetõséget biztosít Mark-nak, hogy visszaforduljon a lejtõn. Csak az a kérdés, hogy õ akarja-e kihasználni ezt az esélyt, érzi-e a lehetõséget? Igényli-e a változást? Látja-e értelmét...újra megválasztani a saját életét?


Trainspotting 1996 Teljes Film Magyarul Online

Trainspotting


Több információ


Rendező : Izna Laicee
Producer : Jeevat Isabele
Vezető producer : Artjom Renea
Alapmű : Imisioluwa Bohen
Műfaj : Mayli Gowri
Forgatókönyvíró : Aanika Sruthy
Főszerepben : Taliya Kevina, Anae Akilah, Arsen Nasima
Zene : Virgina Nkemdilim
Operatőr : Shaianne Mikkel
Vágó : Fadime Wilford
Jelmeztervező : Morgan Aruba

Gyártás
Gyártó : Felis Creations
Ország : Brazília
Nyelv : Szamogit
Forgatási helyszín : Dabas
Hossz : 134 perc
Költségvetés : $876 267 329

Forgalmazás
Forgalmazó : Three Mills
Megjelenési : 1142. május 14
Bevétel : $268 169 028

Trainspotting - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A kultikus történet Mark Renton-ról szól és az ő "barátairól", akik lázongók, tévelygők, tolvajok és narkósok...sehogy sem tudnak beilleszkedni az őket körülvevő társadalomba.
Dragomán György – Wikipédia
Életpályája. Családjával 1988-ban települt át Magyarországra.Apai nagyapja Dragomán Pál muzeológus, és édesapja, Pál is hivatásos vagy amatőr író. A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban érettségizett 1992-ben.
Popshop
To place an order from outside Hungary please e-mail us: [email protected]. Kedvezményes termékek Jelenlegi akcióink; Házhoz szállítás Egész Magyarországon ...
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
HBO GO
Népszerű sorozataink bármelyik évadát megtekintheted az HBO GO-n. Több mint 4000 sorozatepizód közül válogathatsz, a legújabb sikerfilmek mellett.


4K Blu-ray. Vélemények. Teljes.1080p. Full Movie. BDrip. Kritika. iPad. Elemzés. Avi. Filmek. Stream. MP4. iPhone. Download. Filmnézés. Magyarul. DVDrip. 480p. Angolul. Ingyen. Android. Indavideo. HD.. Videa. Film online. letöltés. Szereplők. 720p. Watch Free