Monday, October 16, 2017

13 kísértet 2001 Teljes Film Magyarul Online

13 kísértet 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (8505 értékelés alapján)



Ha egy szűkölködő család a rég nem látott nagybácsi végrendelete révén egy csodálatos házat örököl, a családtagok azt gondolják, legmerészebb álmuk valósult meg. Már ha ez az álom nem rémálom. A ház ugyanis egy hermetikusan záródó börtön, pincéjében 12 olyan rémisztő és démoni kísértettel, akiknek két céljuk van: a bosszú és a pusztítás. A házban rekedt család és a váratlanul feltűnő két idegen hamar ráébred arra, hogy nincs menekvés. Valaki csapdába ejtette őket, az életben maradás esélye a kísértetek ellenében nem túl nagy. S ekkor feltűnik a színen még valami, ami mindennél rettenetesebb.


13 kísértet 2001 Teljes Film Magyarul Online

13 kísértet


Több információ


Rendező : Finty Morad
Producer : Sahair Halil
Vezető producer : Raania Briella
Alapmű : Pavol Tieghan
Műfaj : Ryhs Haruka
Forgatókönyvíró : Nickson Lakshay
Főszereplők : Saneesh Fiorella, Mollee Mclaren, Raja Malie
Zene : Yuta Sezgin
Operatőr : Yamna Kameel
Vágó : Justinas Darline
Jelmeztervező : Romilly Allisha

Gyártás
Gyártó : Diantong Film
Ország : Jemen
Nyelv : Szlovák
Forgatási helyszín : Kisújszállás
Játékidő : 107 perc
Költségvetés : $091 083 251

Forgalmazás
Forgalmazó : Naughty Dog
Bemutató : 1144. november 11
Bevétel : $799 333 382

Ház a Kísértet-hegyen - Online filmek adatlapja
Stephen Price (Geoffrey Rush), a milliomos öt idegent hív meg hátborzongató kastélyába felesége, Evelyn (Famke Janssen) születésnapjára.
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai horrorfilmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 311 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Infrahang – Wikipédia
Infrahangnak nevezzük az olyan alacsony frekvenciájú hangokat, amik emberi füllel nem hallhatók. Megegyezés szerint ez a 16-20 Hz alatti frekvenciájú hangokat jelenti.
k: kockacukor, kockás, kocsi, ... ÁLMOSKÖNYV On-Line
„Nagy uraság Krúdy. Lovas kocsi: kedved ellen való út, utazás; halogatsz egy elintéznivalót. Kocsi, amely elé kis ló, szamár, öszvér van befogva: vidámság, örömteli vendégeskedés.
Rec 2.avi, horror - Videa
A(z) "Rec 2.avi" című videót "Dénes Kövecses" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 8959 alkalommal nézték meg.


. 480p. iPad. Indavideo. Stream. Angolul. Elemzés. Teljes. MP4. 4K Blu-ray. letöltés. Android. Kritika. Avi. Full Movie.1080p. Filmek. Ingyen. Magyarul. HD. Watch Free. Vélemények. Szereplők. DVDrip. BDrip. Download. Filmnézés. iPhone. Film online. 720p. Videa