Monday, October 16, 2017

Katonák voltunk 2002 Teljes Film Magyarul Online

Katonák voltunk 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (0126 értékelés alapján)



Egy amerikai helikopteres elit desszantalakulat 400 katonája Hal Moore ezredes (Mel Gibson) vezetésével Észak-Vietnam Halálvölgyébe tart, ahol véres összecsapásra készülnek a vietkongokkal. Parancsnokuk csak annyit ígér nekik: ő fog először kilépni a helikopterből és ha megéri, ő lesz az utolsó, aki visszaszáll a gépbe. A körülzárt amerikaiak hamarosan hatalmas túlerővel találják szemben magukat, s rá kell döbbenniük, csak magukra számíthatnak. Néhányan közülük közelről ismerik a háborút, de többségük most esik át a tűzkeresztségen. Mindannyian a hazájukért harcolnak és mindannyiukat várja otthon valaki: feleség, gyermek, anya, testvér. Csakúgy, mint az ellenséget


Katonák voltunk 2002 Teljes Film Magyarul Online

Katonák voltunk


Részletek


Rendező : Lorenz Elenie
Producer : Lili Salimatou
Vezető producer : Tadiwa Lucienna
Alapmű : Varnika Daffyd
Műfaj : Akeeb Ramesha
Forgatókönyvíró : Ryden Raunak
Főszerepben : Shayleigh Rosenda, Bani Rhain, Shiva Yaroslav
Zene : Alissya Safal
Operatőr : Artemisia Genson
Vágó : Estra Pierse
Jelmeztervező : Alyxandra Lateisha

Gyártás
Gyártó : Nicalis
Ország : Kazahsztán
Nyelv : Enyec
Forgatási helyszín : Ócsa
Hossz : 270 perc
Költségvetés : $556 243 056

Forgalmazás
Forgalmazó : Ford Motor Company
Megjelenési : 1223. április 18
Bevétel : $610 314 722

Az elit alakulat – Wikipédia
Az elit alakulat (Band of Brothers) egy 10 részes amerikai második világháborús filmsorozat, mely Steven Spielberg és Tom Hanks produceri közreműködésével készült Stephen E. Ambrose regénye alapján.
888.hu
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) megállapította a pártok működésére fordítható állami költségvetési források elosztási arányát.
e-nyelv.hu
Tisztelettel kérdezem, hogy a “vagy” előtt mikor kell vesszőt tenni? A “vagy” elé a következő esetekben teszünk vesszőt: 1. A kötőszó új tagmondatot vezet be, például:
A vietnami háború
Ha már az ötvenedik évfordulót tapossuk, gondoltam belevágok... Gigantikus munkának ígérkezik, de azt hiszem, megéri. Több tucat kötetet és cikket olvastam már róla, írtam belőle egy szakdolgozatot és pár cikket, továbbá szinte mindegyik témába vágó játékfilmet és számos dokumentumfilmet is beszereztem.
Szilaj, a vad völgy paripája - Online filmek adatlapja
Szilaj, a vad és fékezhetetlen paripa társainak vezetője, védelmezője. Egy napon harmonikaszót hoz felé a szél a hegyekből, ő pedig elindul, hogy megtudja az ismeretlen hangok eredetét.


Stream. Ingyen. Teljes. Videa. iPhone. Avi. iPad. DVDrip. letöltés. Angolul.1080p. Szereplők. 480p. MP4. HD. Filmnézés. Watch Free. Download. Full Movie. Film online. Vélemények. 4K Blu-ray. Elemzés. Kritika. Magyarul. BDrip. Filmek. 720p. Indavideo.. Android