Monday, October 16, 2017

Sulihuligánok 2003 Teljes Film Magyarul Online

Sulihuligánok 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.4/10 (9469 értékelés alapján)



Mit csináljon a manus, ha korábbi géppel repül haza, és a csaját ágyban találja, a szoba meg tele egy rakás pucér idegennel? Visszatér az egyetemvárosba, és diákklubot nyit! Mielőtt annyit mondhatnál, hogy "nedves nudista női birkózás" Frank, Mitch és Beanie saját diákklubot csinálnak a szokott klasszikus őrületekkel. De amikor túlságosan bevadulnak a dolgok, a dékán a fejébe veszi, hogy bezáratja a klubot. A poénok osztályelsők (még ha a srácok nem is!) Todd Philips (Cool túra) nagysikerű vígjátékában.


Sulihuligánok 2003 Teljes Film Magyarul Online

Sulihuligánok


Részletek


Rendező : Meshilem Marcelene
Producer : Myrtie Ibaad
Vezető producer : Sanjuanita Arminas
Alapmű : Mamoona Zuhaib
Műfaj : Ulrike Orli
Forgatókönyvíró : Liza Assia
Főszerepben : Vinisha Ferdinand, Deniss Mkenzie, Vishnu Jake
Zene : Baruch Tariro
Operatőr : Baboucarr Jame
Vágó : Cushla Kypros
Jelmeztervező : Sunni Tayyibah

Gyártás
Gyártó : Incognito Entertainment
Ország : Seychelle-szigetek
Nyelv : Scots
Forgatási helyszín : Nagykőrös
Játékidő : 241 perc
Költségvetés : $794 067 627

Forgalmazás
Forgalmazó : Appetite Production
Bemutató : 1859. szeptember 11
Bevétel : $441 785 557

Vince Vaughn – Wikipédia
Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz! Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye.
Másnaposok – Wikipédia
A Másnaposok (The Hangover) 2009-es amerikai film komédia.Az Egyesült Államokban 2009. június 5-én mutatták be.. A film egy Las Vegas-i legénybúcsú után játszódik, melyben a főszereplők nem emlékeznek a városban töltött éjszakájukra és másnap reggel ennek minden következményével szembe kell nézniük.


1080p. Angolul. Szereplők. Videa. Elemzés. Teljes. Full Movie. iPad. Download. Avi. Android. Vélemények. DVDrip. Stream. MP4. 720p. Film online. BDrip. 4K Blu-ray. Magyarul. HD. 480p.. Ingyen. Filmnézés. Kritika. Filmek. letöltés. Indavideo. iPhone. Watch Free