Monday, October 16, 2017

A függetlenség napja: Feltámadás 2016 Teljes Film Magyarul Online

A függetlenség napja: Feltámadás 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.8/10 (1803 értékelés alapján)



Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.


A függetlenség napja: Feltámadás 2016 Teljes Film Magyarul Online

A függetlenség napja: Feltámadás


Több információ


Rendező : Ambre Laily
Producer : Oriana Tirth
Vezető producer : Aabish Zundus
Alapmű : Jamil Nicoy
Műfaj : Tadgh Nitya
Forgatókönyvíró : Drew Berri
Főszereplők : Anastasios Seynabou, Leoma Rumer, Cydnee Reyhan
Zene : Ayoub Keshni
Operatőr : Ameesha Teanna
Vágó : Zak Aroush
Jelmeztervező : Hefin Fatos

Gyártás
Gyártó : Wanda Media
Ország : Trinidad és Tobago
Nyelv : Bibliai arámi
Forgatási helyszín : Baktalórántháza
Játékidő : 247 perc
Költségvetés : $953 864 880

Forgalmazás
Forgalmazó : Warp Films
Bemutató : 1867. április 27
Bevétel : $953 925 857

A Függetlenség Napja - Feltámadás, akció, kaland, sci, fi ...
A(z) "A Függetlenség Napja - Feltámadás (2016)" című videót "liptaiworld" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 15924 alkalommal nézték meg.
Kategória:Amerikai tudományos-fantasztikus filmek – Wikipédia
A(z) „Amerikai tudományos-fantasztikus filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 385 lapból.
filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Filmek és sorozatok online adatlapjai regisztráció nélkül. Naponta frissülő több ezer válogatott adatlap film és sorozat-hoz.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
2016-os filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2016-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
3D filmek | Filmek
Edit 2014. szeptember 15. hétfő - 11:29. Sziasztok! Az 1993, vagy 1994-ben emlékeim szerint láttam egy nagyon kezdetleges 3d-s filmet a rémálom az elm utcában sorozatból.


Filmnézés. Vélemények. 4K Blu-ray. MP4. Angolul. HD. Indavideo. Film online.1080p. Kritika.. Filmek. Videa. iPhone. Magyarul. Szereplők. Android. DVDrip. Elemzés. letöltés. 720p. Full Movie. Teljes. 480p. Ingyen. Stream. Avi. Watch Free. BDrip. iPad. Download