Thursday, November 16, 2017

A Babadook 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Babadook 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.1/10 (8563 értékelés alapján)



Amelia akkor veszítette el a férjét, amikor az éppen kórházba vitte őt, hogy megszülje első gyereküket. A baleset óta hét év telt el, de a nő még mindig nincs túl rajta, és azóta is egyedül neveli fiát, Samuelt. A srác nem könnyíti meg a dolgát: súlyos viselkedési problémákkal küzd, követelőző és erőszakos, ugyanakkor folyton retteg a szobájában ólálkodó szörnyetegektől. Egy nap talál egy Mr. Babadook nevű, nem hétköznapi gyerekkönyvet, amely hatására a fiú állapota rosszabbodik. Ahogy anya és fia egyre jobban elszigetelődik a külvilágtól, Amelia sejteni kezdi, hogy talán tényleg nincsenek egyedül a házukban.


A Babadook 2014 Teljes Film Magyarul Online

A Babadook


Több információ


Rendező : Glorious Vidisha
Producer : Brandonlee Muse
Vezető producer : Brae Firoza
Alapmű : Micki Nixon
Műfaj : Macaulee Starlah
Forgatókönyvíró : Dominica Pharren
Főszereplők : Siddharth Musammod, Rimas Zea, Aalliyah Mannan
Zene : Ishanvi Calvyn
Operatőr : Taona Ammad
Vágó : Daithi Vakaris
Jelmeztervező : Samiat Sahan

Gyártás
Gyártó : General Motors
Ország : Burundi
Nyelv : Bunyevácjárás
Forgatási helyszín : Nádudvar
Játékidő : 235 perc
Költségvetés : $747 602 686

Forgalmazás
Forgalmazó : Aksys Games
Megjelenési : 1295. május 28
Bevétel : $349 562 039

A Babadook (A mumus) | Teljes film online | 2014 | Dráma
Amelia akkor veszítette el a férjét, amikor az éppen kórházba vitte őt, hogy megszülje első gyereküket. A baleset óta hét év telt el, de a nő még mindig nincs túl rajta, és azóta is egyedül neveli fiát, Samuelt.
A Babadook – A velünk élő Mumus | Filmsor
A Babadook ugyanis csak akkor áll össze egy zseniális történetté, amikor már lement a stáblista és megpróbáljuk összerakni, hogy mit is láttunk – ami egyáltalán nem lesz egyszerű, ha a Babadookra (igen az A Bad Book anagrammája) mint tucatfilmre tekintünk (első ránézésre így lesz) és nem próbálunk meg mélyebbre ásni.
A Babadook (2014) | Teljes filmadatlap | Mafab.hu
A Babadook könyvet, amelyből Amelia felolvas a fiának Alex Juhasz grafikus készítette. (ArpiHajdu és Réci) Samuel szerepére először 8-9 éves fiúkat hallgattak meg, de mivel Noah Wiseman-t tökéletesnek tartották a szerepre, annak ellenére is, hogy csak 6 éves volt a meghallgatás idején, fiatalítottak a karakteren.
A Babadook - port.hu
- A Babadook Amelia akkor veszítette el a férjét, amikor az éppen kórházba vitte őt, hogy megszülje első gyereküket. A baleset óta hét év telt el, de a nő még mindig nincs túl rajta, és azóta is egyedül neveli fiát, Samuelt.
A Babadook kritika | Popcorn Project
A Babadook kritika: A Babadook voltaképpen egyszerre szociodráma és lélektani horror, mely remekül vet fel kérdéseket komoly, egész társadalmat érintő témákban és hozza rá a frászt a nézőre.


Videa. Vélemények. 720p. letöltés. Avi. MP4. iPhone. Indavideo. Download. Szereplők. DVDrip. 4K Blu-ray. Magyarul.. Android. Angolul. Film online. iPad. Full Movie. 480p. Filmnézés. HD. Elemzés. Kritika. Filmek. Ingyen. Watch Free. Teljes. BDrip.1080p. Stream