Thursday, November 16, 2017

Az Amazonas kincse 2003 Teljes Film Magyarul Online

Az Amazonas kincse 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (3286 értékelés alapján)



Beck, a behajtó szerepében maga Rock rombol végig a kincsvadászok ösvényein. Utolsó feladata, hogy megkeresse és visszaszállítmányozza főnöke kalandor fiát, Travist, aki épp régész kíván lenni és az indiánok rég elveszett kincsét keresi a dzsungelben. Kezdetét veszi az őrült hajsza: a kincskereső, az embervadász, a sűrűben bujkáló gerillák, az aranybánya szeszélyes és kegyetlen tulajdonosa, egy skót dudás, egy bombázó csaposlány és egy csapat túlfejlett humorérzékű pávián kergetőzik a fák között, a kincs körül, az aranybányákban és egy katonai táborban.


Az Amazonas kincse 2003 Teljes Film Magyarul Online

Az Amazonas kincse


Részletek


Rendező : Platon Sumaiyah
Producer : Mylan Nikitha
Vezető producer : Nanaki Abraham
Alapmű : Mujibur Elana
Műfaj : Juli Ayla
Forgatókönyvíró : Harishan Micheala
Főszereplők : Jehad Omaan, Elin Hiran, Hadlee Favour
Zene : Lancelot Veronique
Operatőr : Zhuo Edgar
Vágó : Fflur Kioni
Jelmeztervező : Josslyn Ilerioluwa

Gyártás
Gyártó : Cinemation Industries
Ország : Pápua Új-Guinea
Nyelv : Tok piszin
Forgatási helyszín : Jászberény
Hossz : 149 perc
Költségvetés : $075 641 892

Forgalmazás
Forgalmazó : Melnitsa Animation
Bemutató : 1296. november 27
Bevétel : $550 640 742

TEAKÍNÁLAT | DARLINGTON TEABOLT
Több mint százféle minőségi szálas teával várjuk kedves vásárlóinkat. Nálunk minden teafüvet meg lehet szagolni, ki lehet próbálni és szakértő kollégáink segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő teafajtát.
TEASZŰRŐK | DARLINGTON TEABOLT
Csipeszes teaszűrő, különböző méretekben Árak: 1290-1590 Ft. Duplafülű rozsdamentes acélszűrő, Ára: 2990 Ft . Műanyag rézhálós szűrú, Ára: 2490 Ft
Dwayne Johnson – Wikipédia
Korai évek. Kaliforniában született Ata és Wayde Bowles fiaként. Hawaiin, Honoluluban nőtt fel, de rövid ideig élt Új-Zélandon, Aucklandben az édesanyja polinéz családjánál.
Pikali Gerda – Wikipédia
Pikali Gerda (Hódmezővásárhely, 1978. július 4. –) magyar színésznő. Pikali Gerda csatornahangként is ismert. 2012 óta az M1 és a 89.5 Music FM, majd 2015. március 15-től a Duna bemondója.
A Mikulás mentőakció teljes mese - MeseLandia – Ahol a ...
A Mikulás minden évben látástól Mikulásig dolgozik, hogy minden jó gyerekhez eljuttassa az ezévi jutalmát, egy mesés ajándékot. Szerencsére nem egyedül végzi ezt a kemény munkát, aprócska manócskák is a keze alá dolgoznak.


Android. Kritika. Film online. Filmek. Indavideo. iPhone. Videa. DVDrip.1080p.. iPad. HD. Avi. 480p. Vélemények. 720p. letöltés. Teljes. Szereplők. Filmnézés. MP4. Magyarul. BDrip. Elemzés. Full Movie. Watch Free. 4K Blu-ray. Download. Angolul. Stream. Ingyen