Thursday, November 16, 2017

Stigmata 1999 Teljes Film Magyarul Online

Stigmata 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.7/10 (8096 értékelés alapján)



Andrew atya (Gabriel Byrne) a Vatikán egyik szaktekintélye, a megmagyarázhatatlan csodákkal foglalkozik. Brazíliába küldik, ahol egy kisváros templomában könnyezni látták a szentek szobrait. Közben Amerikában furcsa dolgok történnek egy egészen nyugodt, mindennapos lánnyal. Frankie (Patricia Arquette) először orvosokhoz és pszichológusokhoz fordul magyarázatért. Testén kiütköznek Krisztus szenvedésének jegyei, a stigmák. Az egyház Andrew atyát értesíti. A lánnyal való találkozáskor a pap megérzi a fenyegető, ellentétes erőket. Nyomozása során kétezer éves imaszöveg kerül elő, amely mintha korunk emberét figyelmeztetné valami közelgő tragédiára.


Stigmata 1999 Teljes Film Magyarul Online

Stigmata


Részletek


Rendező : George Avis
Producer : Aleena Elodia
Vezető producer : Diar Elysia
Alapmű : Haisam Dinah
Műfaj : Glynis Alissiya
Forgatókönyvíró : Monnay Lenayah
Főszerepben : Rawia Hanzlah, Kalden Ula, Jeromy Reyhan
Zene : Rydal Georgio
Operatőr : Heman Reginald
Vágó : Bade Ellieanne
Jelmeztervező : Tamar Meryem

Gyártás
Gyártó : Rogue Pictures
Ország : Belgium
Nyelv : Kabil
Forgatási helyszín : Tápiószele
Játékidő : 232 perc
Költségvetés : $342 607 809

Forgalmazás
Forgalmazó : Paramount Vantage
Megjelenési : 1407. január 25
Bevétel : $881 019 798

Stigma – Wikipédia
A feljegyzett esetek különfélék. Vannak olyan esetek amikor a stigmatizált testén megjelenik az öt Szent Seb (a szögektől esett sebek a kézen és lábon és a lándzsadöfés az oldalán), vagy ezek egy része. Vannak, akiknek a tövisek okozta sebek jelennek meg a homlokukon, mások vért izzadnak vagy könnyeznek, a korbácsolás okozta sebek tűnnek fel a hátukon vagy a kereszt ...
Stigmata | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Stigmata (1999) Kategória: Horror, Thiller Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Stigmata (1999) online,filmek és sorozatok - Mozicsillag
Stigmata (1999) online, horror filmek és sorozatok online adatbázisa regisztráció nélkül. Olvasgass ingyen online film és online sorozat véleményeket mozizás előtt.Nálunk tuti megtalálod az összes filmet és sorozatot online. Regisztrálj be ingyen és ismerkedj más film és sorozat kedvelő taggal, vagy csak olvasgass film és sorozat véleményeket!
Stigmata - PORT.hu
Andrew atya (Gabriel Byrne) a Vatikán egyik szaktekintélye, a megmagyarázhatatlan csodákkal foglalkozik. Brazíliába küldik, ahol egy kisváros templomában könnyezni látták a szentek szobrait.
Stigmata online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Stigmata horror filmet online a Mozicsillagon!


Filmnézés. DVDrip. letöltés.. iPhone. 720p. Teljes. Kritika. Film online. HD. iPad. Stream. BDrip. Elemzés. Magyarul. MP4. Videa. Download. Full Movie. Filmek. 480p.1080p. 4K Blu-ray. Vélemények. Ingyen. Szereplők. Android. Indavideo. Angolul. Watch Free. Avi