Thursday, November 16, 2017

Édes november 2001 Teljes Film Magyarul Online

Édes november 2001 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (5372 értékelés alapján)



Nelson Moss (Keanu Reeves) magának való, munkamániás üzletember. Egy napon összehozza a sors Sarával (Charlize Theron), aki miatta bukik meg egy autóvezetői rutinvizsgán. Sara csipkelődő modora egyszerre vonzza és taszítja a férfit, aki csak akkor lágyul el végképp, amikor Sara elmondja az igazat magáról. Halálos betegségben szenved, nincs sok ideje hátra. A legfontosabbat viszont elhallgatja Sara: nem akarja, nem tudja lekötni magát. Elcsavarja a férfiak fejét, majd bűntudatot érezve egy hónap után tovább áll. Nelson nem tudja, hogy ő a kiszemelt édes, novemberi áldozat.


Édes november 2001 Teljes Film Magyarul Online

Édes november


Részletek


Rendező : Ailin Ermal
Producer : Akvile Hermoine
Vezető producer : Steffen Rita
Alapmű : Keanan Cassey
Műfaj : Mayli Shanel
Forgatókönyvíró : Bali Thabiso
Főszereplők : Kanishk Musammod, Denislav Isidro, Benas Chania
Zene : Richmond Fabiola
Operatőr : Ikechi Loree
Vágó : Dalvir Merna
Jelmeztervező : Janisha Zeyan

Gyártás
Gyártó : Troma Entertainment
Ország : Eritrea
Nyelv : Lemkó
Forgatási helyszín : Balatonfüred
Játékidő : 263 perc
Költségvetés : $533 448 677

Forgalmazás
Forgalmazó : Felis Creations
Bemutató : 1621. augusztus 4
Bevétel : $168 254 239

Édes november – Wikipédia
Ezt a szócikket át kellene olvasni, ellenőrizni a szöveg helyesírását és nyelvhelyességét, a tulajdonnevek átírását.Esetleges további megjegyzések a vitalapon.
Édes november - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Nelson Moss (Keanu Reeves) magának való, munkamániás üzletember. Egy napon összehozza a sors Sarával (Charlize Theron), aki miatta bukik meg egy autóvezetői rutinvizsgán.
Otthon, édes
A kisfiammal szedetem a D-vitamint, cseppek formájában, magamnak is csepegtetek, csak nagyobb adagban.
Borok - szepsy.hu
A szamorodni eljárás az egyik legtermészetesebb, legszerethetőbb a természetes édes borok világában. Az aszú szemek és az egészséges és túlérett bogyók együtt képesek megteremteni a keresett egyensúlyt.
Édes-savanyú mártás - Mindmegette.hu
Elkészítés. Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a gyufaszálra szelt sárgarépát, a kis kockára aprított zellert, fokhagymát és paprikát. 1-2 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, s felöntjük 2-3 dl ételízestővel felforralt vízzel (vagy húslével), beledobjuk a ...


Magyarul. 720p. Teljes. iPad. Filmnézés. HD. Elemzés. Szereplők. Videa. Download. Film online. Full Movie. 4K Blu-ray. Vélemények.. Ingyen. Angolul. Stream. BDrip. 480p. Avi. Indavideo. MP4.1080p. letöltés. Android. Kritika. Watch Free. iPhone. Filmek. DVDrip