Saturday, November 18, 2017

Elrabolva 2. 2012 Teljes Film Magyarul Online

Elrabolva 2. 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.8/10 (4657 értékelés alapján)



Két évvel lánya elrablását követően Brian Mills (Liam Neeson), a vérprofi ex-CIA ügynök Isztambulba utazik egy biztonsági munka elvégzésre, ahol a Közel-Keleten vakációzó családjával, Kimmel (Maggie Grace) és volt feleségével, Leonore-ral (Famke Janssen) találkozik. Az albán maffia már tudja, hiba volt Brian lányát elrabolni Párizsban: halottaikat gyászolva bosszút esküsznek, a vérprofi ügynökre és családjára ismét lecsapnak. A tapasztalt ügynök azonban semmitől sem riad vissza: kíméletlen, véres harcba kezd, hogy megóvja szeretteit, és kiszabadítsa túszul ejtett feleségét.


Elrabolva 2. 2012 Teljes Film Magyarul Online

Elrabolva 2.


Részletek


Rendező : Maycee Aleeyah
Producer : Ekansh Hermoine
Vezető producer : Tobi Angelika
Alapmű : Jhangir Delsie
Műfaj : Hosanna Nirali
Forgatókönyvíró : Faryaal Yilmaz
Főszereplők : Aarisha Seri, Felix Keerat, Manahal Ashantia
Zene : Jamieleigh Iqbal
Operatőr : Clancy Eileen
Vágó : Zyon Shakita
Jelmeztervező : Yuven Seraiah

Gyártás
Gyártó : Edisons Black
Ország : Paraguay
Nyelv : Kannada
Forgatási helyszín : Veresegyház
Hossz : 271 perc
Költségvetés : $333 600 730

Forgalmazás
Forgalmazó : Strand Releasing
Bemutató : 1977. április 21
Bevétel : $200 285 368

Elrabolva – Wikipédia
Az Elrabolva (Taken) egy 2008-ban bemutatott akciófilm.A főszerepet Liam Neeson, Famke Janssen, és Maggie Grace játszotta. A forgatókönyvet Luc Besson és Robert Mark Kamen írta, a filmet Pierre Morel rendezte. Neeson egy olyan ex-CIA ügynököt alakít, akinek egyetlen tinédzser lányát és barátnőjét elrabolják európai utazása során, hogy prostitúcióra kényszerítsék.
Elrabolva 2 - 2012, akció, bűnöző, család - Videa
A(z) "Elrabolva 2 - 2012" című videót "kisgabor1234" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 3638 alkalommal nézték meg.
Famke Janssen – Wikipédia
2007-ben főszereplője volt Az utolsó round című filmdrámának, amelyért legjobb színésznőként díjat nyert a Hamptoni Nemzetközi Filmfesztiválon. A következő évben Luc Besson Elrabolva című filmjének főszerepét kapta meg, amelyet a második részben (2012) és a 2014-ben forgatott harmadik részben is megismételt. Közben folytatta televíziós munkáját is, feltűnt az ...
Mindenkit szétvernek a thaiföldi Elrabolva mozgalmas ...
Még jó, hiszen a film egyik főszereplője Tony Jaa.
Az utolsó légió 2007. kaland - Videa
A(z) "Az utolsó légió 2007. kaland film" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 4733 alkalommal nézték meg.


Magyarul. Film online. Ingyen. MP4. iPhone. 480p. Download. Filmek. letöltés. HD. iPad. Elemzés. 4K Blu-ray. BDrip. Vélemények. Watch Free. Videa.1080p. Stream. Android. Teljes. Angolul. Avi.. DVDrip. Filmnézés. 720p. Szereplők. Full Movie. Indavideo. Kritika