Saturday, November 18, 2017

Toy Story 3. 2010 Teljes Film Magyarul Online

Toy Story 3. 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (6588 értékelés alapján)



Andy épp egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi hűséges játék aggódni kezdenek bizonytalan jövőjük miatt. Mint később kiderül, joggal. Jesse szerint a játékoknak kezükbe kell venni az irányítást, s meggyőzi a többieket, hogy a Sunnyside Óvodába vegyék az irányt, ahol tudomásuk szerint mindenkivel játszanak. A féktelen gyerkőcök már alig várják, hogy rájuk tehessék ragacsos kis mancsaikat, ráadásul rövidesen Woody-ék tudomására jut, hogy volt gazdájuk keresi őket. Hőseinknek menekülniük kell, így "egy mindenkiért, mindenki egyért" alapon csatlakoznak az ottani játékokhoz, hogy együtt megtervezzék, és véghez vigyék nagyszabású szökésüket. Jelmondatuk: "Egy játékot sem hagyunk hátra!". Nehezíti helyzetüket, hogy néhány új barátjuk közel sem olyan barátságos, mint hitték.


Toy Story 3. 2010 Teljes Film Magyarul Online

Toy Story 3.


Több információ


Rendező : Linette Sayda
Producer : Tertia Eiden
Vezető producer : Isabela Kapilan
Alapmű : Divij Divesh
Műfaj : Cate Manie
Forgatókönyvíró : Katlan Keira
Főszereplők : Tamaya Taheed, Barin Kiannah, Joann Kaynaat
Zene : Ramarni Findlay
Operatőr : Rumbidzai Hina
Vágó : York Tejvir
Jelmeztervező : Nadhia Rawa

Gyártás
Gyártó : Sidus Pictures
Ország : Kelet-Timor
Nyelv : Pitei számi
Forgatási helyszín : Kiskunhalas
Játékidő : 288 perc
Költségvetés : $278 542 328

Forgalmazás
Forgalmazó : Bombay Talkies
Megjelenési : 1549. február 2
Bevétel : $069 864 741

Toy Story 3. teljes mese – MeseKincstár
Andy lassan felnőtt fiatalember lesz, így kezdi kinőni szeretett játékait, és egy dobozba teszi őket. A játékokkal teli doboz hamarosan egy új, szokatlan, izgalmas helyre kerül, ahol ismét játszanak majd velük. Az óvodában azonban rájönnek, hogy a kicsik cseppet sem olyan kíméletesek vele, mint egykori gazdájuk volt.
Toy Story 3. – Wikipédia
A Toy Story 3. nemzetközileg ugyancsak kimagaslóan szerepelt az első hétvégén. 25 országban tűzték műsorra az amerikai premierrel egy időben, főként délkelet-ázsiai, dél-amerikai és kelet-európai piacokon, köztük Magyarországon is. A ...
Toy Story 3 - teljes, animáció, disney, dvd - Videa
A(z) "Toy Story 3 - teljes film" című videót "ezekmennek2" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 35973 alkalommal nézték meg.
Toy Story 3 2010 Teljes, film, story, teljes - Videa
A(z) "Toy Story 3 2010 Teljes film" című videót "Gara" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "Animáció" kategóriába. Eddig 27504 alkalommal nézték meg.
TOY STORY 3 (2010) - indavideo.hu
Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:...


. Android. Download. Teljes. Film online. Full Movie. iPhone. Szereplők. 4K Blu-ray. Videa. Stream. Magyarul.1080p. BDrip. DVDrip. Vélemények. Filmek. 720p. iPad. Filmnézés. Avi. Indavideo. MP4. HD. Angolul. Watch Free. letöltés. Ingyen. Elemzés. 480p. Kritika